Mites sun miesasiat?

image.jpeg

 

Olen tehnyt päätöksen, että enää ei tarvitse tavata vapaa-aikana ihmisiä joiden kanssa ei halua syystä tai toisesta viettää aikaa. Ei edes kohteliaisuussyistä. Sukulaiset saavat tehdä poikkeuksen pienessä mittakaavassa.

Ihanaa kun on silti paljon ystäviä. Toisten kanssa tulee tavattua useammin kuin toisten. Ystäviä on tullut lisää matkan varrella, entisiä ja nykyisiä työkavereita on ”siirtynyt kategoriaan ystävät”, työn kautta muuten tavattuja ja milloin mitäkin kautta. Kaikki ihmisiä joiden kanssa oikeasti haluan viettää aikaa.

Vaan mitäpä sitten tapahtuu kun tapaat sovitusti kahvilla tai dinnerillä naispuolisen ystävän, jota et ole ihan eilen nähnyt: voit alkaa laskea minuutteja ensimmäisestä ”ihanaa nähdä” – lauseesta ja  -halauksesta. Sillä väistämättä ja satavarmasti se kysymys tulee: Miten sun miesasiat, KERRO!!!!!

Kysymys on alkanut ärsyttää joka kerta yhä enemmän. Ihan oikeasti: luulevatko ihmiset, että tässä ihanaisessa keski-iässä oleva jo melkoisen kokenut ja pettynyt uusio-ties-kuinka-monetta-kertaa -sinkku malttaisi olla hiljaa kertomatta että NYT olen löytänyt elämäni miehen. Vastaus: Ei malttaisi. Joten pliis: älkää kysykö, ihan varmasti kerron. Jo ennen alkuruokaa. 

Raisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *