No entäs Tinder?

 

image_3.jpeg

Useat kaverini innostivat: tee Tinder-profiili. Joo joo. Aika monilla nettideiteillä olleena en lämmennyt idealle. Taas tapaat jonkun joka todennäköisesti on laittanut deittisivustolle muutaman vuoden takaisen kuvan (koska siinä on vielä hiukset päässä tai silloin oltiin ihan ulkomailla asti). Mietit siinä sitten mitä vastaat ventovieraalle kysymykseen ”kerro jotain itsestäsi” tai ”golfaatko”? Ja annas olla kun en golfaa: mies varmasti opettaa ja sen jälkeen rakastan golfaamista. Sillä, että minulla on jo green card ja lopetin siihen koska en pitänyt lajista, ei ole merkitystä koska vasta hänen kanssaan opin rakastamaan lajia.

Ei, ei, Tinder on ihan erilainen. Siinä ihan oikeasti heti tiedät kuka on ehdolla ja kumpikin on jo valinnut toisen kun Match kilahtaa näytölle.

Yhtenä iltana pubissa muutaman viinilasillisen jälkeen minua nuorempi ystäväni sanoi että NYT tehdään se profiili. Okei, tehdään, nyt on se hetki.

Profiilin teko hoitui ystävältäni nopeasti ja ammattitaidolla, olihan hän itsekin tavannut miehensä Tinderissä. Ja sitten alkoi se odotetuin vaihe: ruksilla vasemmalle kaikki viidenkympin villityksessä prätkän selässä istuvat, partasuut ja speedoissa poseeraavat. Sydäntä painamalla muut oikealle.

Hetken kuluttua puhelin kilahti: it’s a match! Jeee! Tinderin etu on todellakin se, että tiedät kenen kanssa aiot deittailla. Joten ISO kiitos siitä. Ensimmäisellä matchilla olisin muuten tavannut nuoremman kollegani isän (eihän sua haittaa jos meen sänkyyn sun isän kanssa?). Seuraavaksi olisin istunut lasillisella entisen työkaverini exän kanssa (toimin lohduttajana työkaverilleni kun aviomiehen suhde paljastui eräänä työaamuna ihan puun takaa). Kolmas olikin jo sitten varsin potentiaali ”8 kilometrin” päästä. Kunnes hän tunnusti asuvansa Uudessa Seelannissa mutta ”kun tässä nyt ensin opitaan tuntemaan toisemme kirjoittamalla niin mikään ei estä meidän tapaamista”. Anna kun mä mietin. Ja viihdytän sillä aikaa tylsinä hetkinä itseäni klikkaamalla miehiä oikealle ja vasemmalle odottaen ihmettä tapahtuvaksi.

Raisa

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *