Seksiä ja shamppanjaa

shamppanja2.jpg

Parisuhde ahdistaa, työ stressaa ja oma naiseus kadoksissa jossain maatakiertävällä radalla. Näitä asioita pohdimme silloisen kollegani kanssa eräänä iltana viiniä lipitellessämme. Illan tuloksena kehitimme konseptin, joka sai nimeksi seksiä ja shamppanjaa. Kyseessä oli suhde, johon ei kuulu lainat, lapset, laskut tai työhuolet, ainoastaan prinsessahetkiä miellyttävässä ympäristössä.

Myöhemmin samana vuonna paransin maailmaa miespuolisen ystäväni kanssa ja jossain vaiheessa iltaa kerroin hänelle naureskellen todellisuudenpako -konseptista, jonka olimme aikaisemmin kehittäneet. Hänen mielestä idea oli kerrassaan mainio ja niinpä tajusin löytäneeni erinomaisen kandidaatin konseptin toteuttamiseen. Olimme varattuja ja kumpikaan ei parisuhdeongelmista huolimatta halunnut erota, mutta kumpikin kaipasi ajoittaista pakoa ahdistavasta todellisuudesta. Loimme pelisäännöt; meistä ei ikinä tulisi paria, emme saaneet rakastua toisimme ja mikäli jompi kumpi jäisi kiinni, toista osapuolta ei saanut missään olosuhteissa paljastaa.

Kaikki alkoi hyvin: suurin haasteemme oli aikataulujen yhteensovittaminen, jotta pystyimme olemaan samassa paikassa samaan aikaan. Huomasin olevani huomattavasti mukavampi ihminen niin kotona kun töissä, olin jälleen oma nauravainen ja iloinen itseni. Yhtä paljon kun kyse oli satunnaisista, miellyttävistä pakohetkistä todellisuudesta, nautin tapaamisten suunnittelusta: mitä laitan päälle? Millä värillä lakkaan varpaankynnet? Pitäisikö käydä kampaajalla? Sain osakseni prinsessakohtelua eli huomiota ja huomaavaisuutta, jota arkielämässä en ollut kokenut vuosiin.

Todellisuuspakolaisuuteni päättyi klassisesti ja suhteeni paljastui. Jouduin kasvokkain oikean elämäni kanssa ja sain vihdoin sanottua sanat, jotka minun olisi pitänyt sanoa jo kauan sitten: Haluan erota!

Tekiessäni tilinpäätöstä seikkailustani, johtopäätökseni olivat seuraavat:

En kadu suhdetta. Se auttoi minua jaksamaan umpikujassa olevassa arjessani. Kadun sitä, että oman pelkuruuteni vuoksi en uskaltanut kohdata vaikeuksia ajoissa vaan loukkasin toista ihmistä tarpeettomasti.

Tapahtunut opetti minulle paljon itsestäni: tiedän missä menee henkisen jaksamiseni rajat ja tiedän mitä parisuhteelta haluan.

Bonussektori oli se, että alusvaatevarastoni sai mukavan päivityksen.

Ellu

 

suhteet oma-elama rakkaus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *