Tunteeko kukaan lopulta toista?

3AB60B03-C52B-494C-8812-67CDC12A8EB4.JPG

Kuinka monta kertaa olet ihmetellyt tuntemiesi henkilöiden sanoja ja tekoja? Itse mietin sitä viimeksi kesällä kun ystäväni joka oli epätyydyttävässä avoliitossa vannoi useasti, ettei ikinä mene naimisiin avomiehensä kanssa. Kunnes tuli kutsu synttäreille jotka olivat yllätyksenä samalla hääjuhlat. What can you say?

Mietin sitä myös silloin, kun sain selville kahden lähellä olevan henkilön olevan seksisuhteessa keskenään. Molemmat tahollaan varattuja. Ja joskus aikaisemmassa työpaikassani, kun pomoni vaimo soitti minulle ja kysyi miten toimistossa tehdään joka ilta ylitöitä. Emme me kaikki tehneet, vain pomoni ja kollegani keskenään pomoni sohvalla.

Mietintämyssy kävi kuumana myös silloin, kun ystäväni oli varma, että olin maannut hänen miehensä kanssa. En ollut ja koska nainen ei uskonut, irtisanoin ystävyytemme. Mietin asioita myös silloin, kun suosittelin ystävääni erääseen työpaikkaan ja hän sai koeaikana kenkää. En muuten suosittele ystäviäni enää, jos et ole nähnyt heitä työtehtävissä, et voi tietää niistä mitään.

Näille tarinoille ei tule loppua. Koska et voi lopulta olla varma kenestäkään.

Raisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *