Kolme lempparia kirppislöytöä

Nyt esittelen teille kolme lempparia kirppislöytöä viime ajoilta! Nämä on semmosia mitä käytän eniten ja kerron myös mistä nämä löysin.

Olen kova Harry Potter -fani. Olen katsonut leffat moneen kertaan ja tällä hetkellä luen kirjoja ja kuuntelen äänikirjoja joka päivä. Mulle Tylypahka ja taikamaailma on paikkoja mihin voi paeta arkea. Seuraavaksi otan tavoitteeksi pelata Hogwarts legacyn läpi, sen osti puoliso tietokoneelleen. Nämä kirjat löysin Keskustan kirppikseltä, eri reissuilla. Sieltä olen ostanut suurimman osan kirjoistani.

Minulla on puolison Pottereita suurin osa, joita hän on kerännyt ja lukenut nuorempana, yhden löysi sisko kirppikseltä, yhden ostin uutena ja nyt löysin puuttuvan osan, eli Puoliverisen prinssin. Lukemassa olen Liekehtivää pikaria, mutta äänikirjoissa olen jo Puoliverisessä prinssissä.Lisäksi olen lukenut puolet jo Kirotusta lapsesta. Tykkään elokuvakäsikirjoituksista, mutta tämä kirja ei pääse lempi kirjojeni joukkoon. Mutta hyvä löytö silleensä, että pääsin nyt lukemaan tuon, ja sain sen kokoelmiini! Minulla on myös Ihmeotuksista Dumbledoren salaisuude,t ja haluaisin ostaa myös muut osat niistä.

Puoliverinen prinssi maksoi 1€ ja Kirottu lapsi 2€. Erittäin hyvät löydöt siis! Harvoin löytää Pottereita, vieläpä noin halvalla.

Ja sitten vaatelöytöihin!

Vaatelöydöistä eniten päälle eksyy tämä neuletakki. Alkuun emmin otanko tätä, tulisiko loppujen lopuksi käytettyä, mutta onneksi otin! Löysin tämän kirpputori Silinteristä.Silinteri sijaitsee täällä Jyväskylässä Palokan suunnalla Kirrissä, ja se on yksi parhaimmista Jyväskylän kirppiksistä. Varsinkin jos etsit lastentarvikkeita kannattaa suunnata sinne. Siellä on myös huonekaluja myynnissä, ja sieltä löysimme parvekkeelle säilytysarkun.

Tämä neuletakki maksoi 3€

Tämä kirppislöytö on eniten käytössä. Olen ostanut melkein kaikki laukkuni käytettynä. Joskus nuorempana ostin Marimekon laukun uutena, ja teini-ikäisenä voitin lahjakortin paikalliseen kenkäkauppaan ja sieltä ostin laukun, mutta muuten olen suosinut kirppislaukkuja. Tämän löysin Sellpy-nettikirppikseltä. Samassa paketissa ostin kaksi muuta kirppislöytöä, mustan kukkamekon ja keltaisen kietaisumekon. Tämä maksoi muistaakseni 4€. Hinta oli alhainen luultavasti lian takia. Otin pienoisen riskin siinä, mutta sain laukun puhtaaksi ja nyt se on erittäin hyvässä kunnossa. Tämä on täydellisen kokoinen omaan käyttöön, sinne mahtuu hyvin keskeneräinen käsityö, kukkaro, avaimet, puhelin, kurkkupastillit ja muu tarpeellinen.

Nämä ovat kolme lempparia kirppislöytöä. Mitkä on sinun lemppareimmat?

Terkuin
Henna

Ps. Mun kirppistelyä voi seurata instagramissa @byhennahaa

muoti ostokset vastuullisuus kirppisloydot
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *