Migreeni on viheliäinen vaiva.

Mulla on ollut aikamoinen viikonloppu. Migreeni on viheliäinen vaiva. Mulla jännittäminen tekee migreenikohtauksia. No, tässä viikonlopussa on riittänyt jännittämistä jostain kumman syystä kun Käärijä pääsi Euroviisujen finaaliin 😂💚💚💚 sitten vielä kun kolautin otsan oli soppa valmis. Migreeni on onneksi vienyt mut sairaalaan vaan kolme kertaa, vaikka se on välillä ollut ihan krooninen. Eilen olin niin sekava, että oli pakko lähteä tarkkailuun, ettei ole mitään vakavampaa, sillä oireet on mulla samanlaiset mitä aivoinfarktissa. 

Panadol, pahoinvointilääke ja migreenilääke sekä nesteytys kuitenkin toimi melko nopeasti. Olin tarkkailussa vielä aamuyöhön ja sitten pääsin kotiin katsomaan euroviisuja jälkilähetyksenä. Oli muuten vaikea olla uutispimennossa nuo muutama tunti, varsinkin kun sairaalassa hoitajat katsoi Euroviisuja 😂 Katottiin sit kotona Käärijän veto ja pisteenlasku ja uni vei sen jälkeen voiton! 

Käärijän matka Euroviisuihin ja finaaliin asti on ollut ihanaa seurattavaa. Kaikista parasta tässä huumassa on se, miten se on iskenyt melkein kaikkiin ja yhdistänyt meitä suomalaisia. Ja vitsit sitä yleisöäänien määrää! Selkeästi myös muualla Euroopassa arvostetaan Käärijän musiikkia. Mulle Käärijä on voittaja!

Mitä sä olet mieltä Käärijän sijoituksesta?

Terkuin
Henna

Seuraa mua myös instagramissa @byhennahaa

Ps! Joko luit keltaisen mekon tarinan? 

hyvinvointi ajattelin-tanaan tapahtumat-ja-juhlat terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *