Miltä arki tuntuu?

villasukat.jpg

 

Olemme olleet pari viikkoa täysin lomalla. Kun Janille koitti töistä vapaus pakkasimme tavarat reppuihin ja suuntasimme Janin vanhempien luo. Nyt näin kaksi viikkoa myöhemmin voin todeta, että onnistunut lomailu, toden totta.

Tänään kun on aika palata takaisin omaan kotiin, havahduin miettimästä arkea. Kotona odottavia tuotteita, joista pitää ottaa kuvat. Muuttopakkausta- ja siivousta. Raha-asioita. Koulua. Puhelinsoittoja ja sähköpostiviestejä.

 

auringonkukka.jpg

 

Ja koska kyseessä olen minä, mietin näiden arkisten asioiden keskelle niitä sellaisia arjen pelastuksia. Sitä, mitä pitäisi syödä lattiapiknikillä. Mistä löytyisi lisää vaahtokarkkeja. Pitäisikö neuloa keltaiset piirakkasukat, kokeilla jotain uutta teetä? Rakentaa kalenteri alusta asti itse, vai tilata jostain jokin ihan mielettömän yltiövärikäs.

Kun olen sellainen pieni arjen rakastaja, on taipumukseni tehdä siitä arjesta sitten itseni näköistä. Tapahtui se sitten keltaisilla villasukilla tai lattiapiknikillä. Suosittelen sinullekin arkeen rakastumista, ja myös lattiapiknikkiä.

Ihana, ihana arki ja syksy, tervetuloa vihdoin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *