Tässä on Mymmeli

mymmeli.jpg

Me olemme neljä! Tässä on Mymmeli, pieni sydännenä, joka on niin hurmaava tapaus, ettei toista! Tämä pieni energiapakkaus muutti meille muutama päivä sitten, ja nyt sitten ollaan kovasti totuteltu uuteen elämään kahden kissan kanssa. Mymmelillä ja Tiuhtilla on mennyt tutustuminen ihan hyvin! Alkuun Tiuhti sähisi paljon pienelle, ja pieni takaisin, mutta nyt jo syödään yhdessä ja voidaan nukkua jopa metrin päässä toisistaan. Tiuhti saattoi ottaa vähän itseensä, kun on tottunut olemaan perheen vauva, ja huomion keskipisteenä, ja yhtäkkiä siinä onkin toinen saamassa yhtä paljon huomiota. Mutta koko ajan mennään eteenpäin, ja ollaan tutumpia toisille.

Mymmelin kanssa on mennyt hyvin ensimmäiset vuorokaudet. Itkua itkettiin vain automatkalla hetki, ja välillä saatetaan vähän mouruta kysellen, että eikö täällä olekaan enää sisaruksia.

mymmeli3.1.jpg

 

Haimme Mymmelin meille Kisu Ryltä. Mymmeli on myös populaatiopaikasta pelastettu, kuten Tiuhti. Mymmeli tosin sai olla emonsa kanssa ihan luovutukseen asti, Tiuhtin emosta ei ole tietoa. Mymmelinkään tarkka syntymäpäivä ei ole tiedossa, mutta neiti on noin 13 viikkoa vanha. Ja hei, ei kannata antaa kuvien hämätä, noi rauhassa ei olla kuin nukkuessa! Tällä neidillä riittää virtaa, pallojen perässä juostaan ihan koko ajan! Yöt hän nukkuu vieressä ja aamuisin hän tulee herättämään painamalla oman märän kuononsa nenää vasten. Ja tuo nenän kuvio on sydämen muotoinen <3

Puhuin aiemmin Miisasta, jota kävimme katsomassa, ja jonka oli tarkoitus tulla meille myöhemmin. Valitettavasti Miisa ei selvinnyt neljää viikkoa vanhemmaksi. Hankalista oloista pelastettu pieni omisti rakenteellisia vikoja, eikä kehittynyt normaaliin vauhtiin. Onneksi saimme nähdä Miisan, ja käydä tutustumassa johonkin niin pieneen ja ihmeelliseen.

Tälläistä meidän arki nyt. Ja enää muutama viikko muuttoon! Mitä sinulle kuuluu ?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *