Toivoisin enemmän onnellisia päiviä

Onnellinen päivä on sellainen, joka alkaa vähän jopa sekavin tuntein, kun et ole varma, mitä se tuo tullessaan, mutta haluat nähdä ja kokea silti ihan vain kaiken, mitä sillä on annettavanaan. Sellainen, joka kutkuttaa mahanpohjassa jo hyvissä ajoin, joka pistää hymyilemään pitkään sen jälkeenkin. Erityisen onnellisia päiviä on mahtunut viimeaikoihin useampi.

laiva-8332.jpg

Erityisen onnellinen päivä oli se, kun tajusin, että syksyllä meidän perhe on neljä. Ja että meidän nelihenkinen perhe asuu tuolloin uudessa kodissa.

Kuten alusta asti meillä on ollut suunnitelma, niin olemme päättäneet ottaa toisen kissan. Ja tätä Tiuhtin tulevaa pikkusiskoa kävimme katsomassa, ja tuo päivä oli onnellinen päivä. Ihan pieni vauva vielä, parin viikon ikäinen oli siinä käsissäni, imi sormeani, ja kun Jani tätä piteli käsissään, alkoi tuo vauva kehrätä. Ihan pieni ja avuton, niin rakas. Kissakodissa pentu kulki nimellä Tahdonvoima, meille hän on Miisa. Pari viikkoa hän on tuosta taas kasvanut, ja silmät ovat jo auenneet. Vielä monta pitkää viikkoa, ja hän tulee kotiin. Ja tuolloin tuo koti on meillekin eri, sillä muuttopuuhat ovat käynnissä. Nykyinen koti on kiva, mutta uusi koti on kivempi ja toimivampi.

 

laiva1.jpg

Onnellinen päivä oli se, jonka vietimme saaressa. Onnellisen siitä teki se, että sen sai viettää tärkeiden ihmisten seurassa tehden asioita, joista pitää. Että se sisälsi seikkailuja ja tutkimusmatkailua, sekä uimista. Paljon uimista. Se sisälsi veneilyä, ja laivojen bongailua. Ja suuren ja mielenkiintoisen infopaketin Janilta, joka tuntuu tietävän kaiken kanavista ja laivoista. Tuonne saarelle palataan toivottavasti vielä lähiaikoina.

 

Ja sitten niitä materiaali-iloja; Onnellinen päivä oli myös se, kun löysin lettuihin todellakin toimivan gluteenittoman jauhoseoksen! Oi tätä onnea ! Toinen sellainen oli se, kun löysin FB kirppikseltä meille ilmaiseksi sopivan kirjahyllyn! Nyt minullakin on paikka kirjoille, kankaille ja langoille ! Ja se, että löytyi sukkiin sopivaa petroolin väristä lankaa, jonka tuo kävelevä tietopankki toi minulle kaupasta tulijaisina. 

 

Seuraaviin onnellisuuspäiviin

 

– Rakkaudella Henna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *