Toteutuva unelma ja kirje Ellinooralle

Kaupallinen yhteistyö: Suomipop -festivaali

 

Pikku hiljaa lähestyy hetki, jota olen odottanut niin innolla, että ei toista. Se hetki, kun laitan glittermeikit kuosiin, valitsen parhaimman asuni päälle, ja suuntaan kulkuni Lutakon aukiolle. Se hetki, mikä on ollut ämpärilistalla halvaantumisesta lähtien. Minä näen Ellinooran livenä Suomipopeilla.

IMG_20180626_153255_696.jpg

Osa varmasti tietää sen, että Ellinoora on suurimpia idoleitani, ihan ehdoton suosikkini musiikkimaailmassa. Ja sitten toinen osa tietää sen, että Minä elän -biisi, on voimabiisini, erittäin tärkeä sellainen. Että mottoni ”Muista lapsenmieli vaikka ruumis kuihtuis pois” on lainattu biisistä.

Sen tahtiin on tehty asioita, joiden piti olla mahdottomia. Sen tahtiin on itketty, naurettu, tanssittu, kaaduttu ja noustu takaisin ylös. Sen tahtiin lähdin kuntoutusosastolta, enkä sinne palannut. Sen tahtiin nautitaan nyt uudesta elämästä, ja liikuntakyvystä, jota minulla ei pitäisi olla.

IMG_20180629_153107_955.jpg

Koska omaan kuitenkin rajotteita, ei keikoilla käyminen ole minulle todellakaan itsestäänselvyys. Vilkkuvat valot laukaisevat välillä sairauskohtauksia. Tönivät ihmiset aiheuttavat vuorokausia kestäviä kovia kipukouristeluja. Pitkään seisominen on mahdotonta, ja matkustaminen hyvin rajattua. Mutta tänä vuonna, tässä kuussa, ihan ensi viikolla, Suomipop -festivaali mahdollisti minulle sen, että pääsen näkemään Ellinooran vihdoin livenä, että pääsen kuittaamaan yhden kohdan Koko elämäni ämpärilistalta. (kyllä minä yhdet liput voitin Ellinooran keikalle hänen Instagramissaan kerran, mutta kaikki keikat olisivat olleet matkustamisen päässä, joten ideasta ja keikasta oli luovuttava, ja liput jäivät käyttämättä)

Mikä on siis suunnitelmani? Pysyä kaukana väkijoukosta, mutta kuitenkin olla sellaisella etäisyydellä, että näen ja kuulen hyvin koko keikan. Itkeä, nauraa, tanssia, toivottavasti ei kuitenkaan kaatua ja nousta ylös. Mutta minä toivoisin yhtä asiaa; Jos luet tätä Ellinoora, onhan biisilistalla Minä elän? Kuulenhan minä sen livenä tuolloin tuolla? Olisiko se liikaa pyydetty?

IMG_20180629_221628_798.jpg

 

 

Toteutuvia unelmia ja lapsenmielisyyttä toivottaen

 

Rakkaudella Henna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *