7.6.2019

Olin vuosia särkenyt sydäntäni viettämällä aikaa huonoissa ja epämääräisissä parisuhteissa, etsien Sitä Oikeaa. En kuitenkaan tiennyt, että Se Oikea oli vasta tulossa eteeni.

 

Suhteemme alkoi kirjeenvaihdosta, heti alussa tunsin, että nyt eteeni tuli ihminen, joka laittaa koko elämäni uusiksi. Olimme seurustelleet parisen vuotta, olin jo pitkään tahtonut edetä suhteemme kanssa. Huhtikuussa 2019 sormet täristen, sydän pamppaillen laitoin viestin Elämäni Rakkaudelle:”voitaisko me kulta mennä kihloihin? ”

Vastauksessa ei kestänyt pitkään, mutta se aika tuntui ikuisuudelta ja siinä kului muutama ylimääräinen rööki. Sitten tuli vastaus:”kyllä me kulta voidaan mennä kihloihin 💞”

Arvaatte varmaan, että mieleni teki hyppiä ja kiljahdella ilosta. Olin äärettömän onnellinen.

Päätimme mennä kihloihin 7.6.2019,muistan sen ihanan onnellisen päivän vieläkin elävästi.

Muistan kuinka heräsin täynnä onnea ja odotusta, pian saisin kauan odotetun sormuksen taiteilijasielultani.

Sinä aamuna hemmottelin itseäni syömällä lempiaamupalani, pekonia ja munia. Sitten kahvit naamaan, aamu touhut ja meikit.

Olin päättänyt jo ajat sitten mitä halusin pukea päälleni tuona onnentäyteisenä päivänä, olin valinnut mustan mekon, jossa oli hiukan blingblingiä.

Kun matkustin autossa tapaamaan tulevaa ihanaa kihlattuani, ehdin ajatella kaikenlaista.

Ajattelin sitä, miten ihanaa on kun vihdoinkin yksi haaveistani toteutuu. Ajattelin sitä, kuinka äiti katselee pilven reunalta hymy huulilla tyttärensä kihlajaispäivää. Sillä tiedän, että äitini olisi ollut tällä kertaa tyytyväinen tyttärensä tekemään valintaan. Ajattelin, että en varmaan koskaan ollut ollut niin onnellinen kuin sinä päivänä olin.

Olin onnellinen myös lasteni puolesta, parempaa isää en lapsilleni pystyisi koskaan edes kuvittelemaan, ei sellaista ole. Taiteilijasieluni on ottanut rakastaakseen koko paketin, mut ja lapset 💞

Tänään vietämme vuosipäivää ja olemme edelleen yhtä onnellisia kuin sinä päivänä. Ehkä hiukan jopa onnellisempiakin 💞 En voisi kuvitella elämääni ilman häntä, hän on kaikkeni ja rakastan häntä enemmän kuin ketään koskaan aiemmin. Hän on opettanut mulle mitä oikea rakkaus tarkoittaa, ennen taiteilijasieluni tapaamista en tiennyt rakkaudesta mitään 💞

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *