Minestronekeitto
Minestronekeitto on ihastuttava arkiruoka, joka on saanut alkunsa Italiasta, sen lisäksi, että se on herkullista, se myös valmistuu nopeasti ja vähällä vaivalla.
Minestronekeitto
Ainekset (6 annosta)
Tee näin:
Laktoositon, maidoton, munaton
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1pkt pekonia
2tl oreganoa
2 porkkanaa
2rkl tomaattipyreetä
1L lihalientä
1prk tomaattimurskaa
1prk papuja
2dl makaronia
Suolaa ja mustapippuria
1.hienonna sipuli ja valkosipuli. Suikaloi pekoni ja kuutioi porkkanat.
2. Laita pekonisuikaleet kuumenevaan kattilaan. Kun pekonin rasva on sulanut, lisää sipulit ja kuullota niitä hetki.
3. Lisää myös oregano, porkkanakuutiot ja tomaattipyree. Kaada lihaliemi ja tomaattimurska kattilaan.
4. Kiehauta ja lisää pavut. Hauduta 15-20min.
5. Lisää pasta ja jatka hauduttamista vielä n. 15min.
6. Lisää suola ja mustapippuri