Mies ja nainen

Miehet ja naiset saattavat käsittää rakkauden eri tavoin, he saattavat kokea sen eri tavoilla, yhteisen keskitien löytäminen on kuitenkin tärkeää.

Naisen sanotaan olevan paljon enempi tunteilla eläjä, kuin miehen. Nainen ehkä herkemmin rakentaa mieleensä ne vaaleanpunaiset pilvilinnat.

Kyllä mieskin ne osaa rakentaa, mutta hän ei välttämättä väritä niitä niin vaaleanpunaisiksi kuin nainen.

”Maailmassa minne meen, mitä siellä ilman sinua teen.” 

Naisten sanotaan puhuvan tunteistaan enemmän, kuin miesten. En tiedä miten itse suhtautuisin väitteeseen, koska mulla on mies, joka uskaltaa kertoa kuinka ihana olen, niin puhelimessa kuin livenäkin,mutta varmastikaan kaikille ei ole siunaantunut  sellaista taivaan lahjaa.

Väestöliitto kirjoittaa tekemästään tutkimuksesta(www.vaestoliitto.fi), josta selviää miesten haluavan seksiä enemmän kuin naisten, onko se niin?

Ehkä sekin on vain syvälle juurtunut suomalainen stereotypinen ajatuskaava. Kuten myös se, että suomalaisen miehen ajatellaan olevan niukkasanainen sohvalla kaljaa kittaava tuppisuu. Stereotypinen ajattelu on mielestäni ahdistavaa, aivan kuin mies ei edes voisi olla herkkä, tunteistaan puhuva pussaaja.

Yle taas on uutisoinut, että parisuhde pysäyttää naisen- suhteen loppu miehen. Parisuhteen myötä miesten liikkuminen lisääntyy, mutta naisilla askeleiden määrä vähenee. Syitä naisten askeleiden vähenemiseen voi vain arvailla.

Onko kyse siitä, että nainen haluaa pysähtyä kotiin, laittamaan kotia ja henuuttelemaan miehensä kanssa, ja mies taas…

Noh, ahdistuu ja lähtee liikkeelle?

Onko miesten vaikea asettua aloilleen? Jos suomalaista klassikkokappaletta, Eppu Normaalin Joka päivä ja joka ikinen yö, on uskominen mies on yhtä taipuvainen kiintymään naiseen kuin toisinkin päin.

Kippis siis sille 😎

Mies ja nainen, rakkauden lähettiläät, yhteisen rakkauskuplansa luojia 😍

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *