Minestronekeitto

Minestronekeitto on ihastuttava arkiruoka, joka on saanut alkunsa Italiasta, sen lisäksi, että se on herkullista, se myös valmistuu nopeasti ja vähällä vaivalla.

Minestronekeitto

Ainekset (6 annosta)

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN 50 min
PASSIIVINEN 40 min

Tee näin:

Laktoositon, maidoton, munaton

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1pkt pekonia

2tl oreganoa

2 porkkanaa

2rkl tomaattipyreetä

1L lihalientä

1prk tomaattimurskaa

1prk papuja

2dl makaronia

Suolaa ja mustapippuria

1.hienonna sipuli ja valkosipuli. Suikaloi pekoni ja kuutioi porkkanat.

2. Laita pekonisuikaleet kuumenevaan kattilaan. Kun pekonin rasva on sulanut, lisää sipulit ja kuullota niitä hetki.

3. Lisää myös oregano, porkkanakuutiot ja tomaattipyree. Kaada lihaliemi ja tomaattimurska kattilaan.

4. Kiehauta ja lisää pavut. Hauduta 15-20min.

5. Lisää pasta ja jatka hauduttamista vielä n. 15min.

6. Lisää suola ja mustapippuri

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *