Rakkaus on turvakallio

Olen kasvanut turvattomassa ympäristössä ja koen todella helposti hankalia tunteita, enkä ole kumppanina todellakaan siitä helpoimmasta päästä. Nostan kyllä miehelleni hattua, koska hän on kestänyt mua kauemmin kuin kukaan toinen mies koskaan aiemmin 💞

 

 

Ja edelleen hän sanoo rakastavansa mua, uskon, että olemme oikeasti koko loppuelämämme yhdessä 😍 Taiteilijasieluni on mun turvakallioni, mä saan välillä olla tuittupäinen pieni tyttö ja hän ottaa syliinsä rauhoittaen mut.

Olemme tehneet paljon töitä rakkautemme eteen ja luoneet vahvan kivijalan, jonka varaan rakennamme kaiken muun.

Rakkauden sanotaan olevan kivijalka, peruskallio. Rakkaus on kaiken ydin, johon tarvitaan suhteeseen sitoutumista, luottamusta, tahtoa, uskoa ja toivoa. Sitoutuminen on parisuhteen ensimmäinen haaste, parisuhteen aloittaminen merkitsee uudenlaisten haasteiden kohtaamista. Toisesta ihmisestä löytyy jotain samantapaista kuin mitä itsessä on, mutta myös jotain erilaista.

Meidän vahvuutemme on erityisesti puhuminen, tässä suhteessa on ollut mulla paljon opettelemista. Ei ole ollut helppoa puhua vaikeista asioista, mutta ihanan mieheni ansiosta olen kuitenkin senkin taidon oppinut ja nykyään ei ole sellaista asiaa mistä emme pystyisi puhumaan. Hyvän ja kestävän rakkaussuhteen kaavaa onkin iät ja ajat yritetty ratkaista, mutta kukaan ei ole sitä täydellisesti pystynyt ratkaisemaan.

Uskon kuitenkin, että jokaisella on mahdollisuus sellaisen suhteen luomiseen. 💞

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *