Runollinen maailma

Tunnen nuo katseet, kun me suudellaan. Muut miettii miks me ollaan ollenkaan”.Laulaa Anna Puu tutussa laulussaan Me ollaan runo. 

Mun ja taiteilijasieluni suhdetta on arvosteltu, tuomittu ja loukattu. Kukaan ei ole oikeastaan uskonut meihin, paitsi me itse. Ihmiset ihmettelevät miten tällainen suhde voi kestää, mutta emme ole lannistuneet. Olemme tuollaistenkin rovioiden keskellä vahvistuneet yhdessä, mitä väliä sillä oikeastaan on mitä muut ajattelevat? Taiteilijasieluni myötä olen aivan kuin syntynyt uudesti, hän on luovuuteni lähde. Surullisten runojen kirjoittaminen vaihtui iloisempien runojen kirjoittamiseen hänen myötään ja masennuskauteni jälkeen hän sai hymyn huulilleni.

Runoudessa hyödynnetään soinnillisuutta ja se on kertomus, suhteissakin näemme tietynlaisen soinnillisuuden sen ylä-ja alamäkiä matkustaessamme, ja uskon, että jokaisella on se oma rakkauskertomus <3

Onko sulla ollut sellaista tilannetta missä lähipiirisi ei ole hyväksynyt kumppaniasi? Sellainen suhde vaatii enemmän töitä ja olisihan se ihannetilanne, että kumppani ja lähipiiri tulisivat keskenään hyvin toimeen ja kaikki pitäisivät toisistaan. Tuollaisessa tilanteessa tulee ”me vastaan muut” – tunne, ollaan vastakkain toisten kanssa,runoissakin on usein vastakohtaisuuksia.

Niin parisuhteessa kuin runoissakin tapahtuu yllättäviä käänteitä, lähipiirisi saattaa ajan myötä ihastua kumppaniisi ja saat viettää aikaa heidän kaikkien kanssa samaan aikaan. Olemme taiteilijasieluni kanssa vasta nyt, vuosien työn jälkeen alkaneet näkemään työmme hedelmiä. Ihmiset hyväksyvät meidät paremmin kuin ennen ja meihin uskotaan enemmän, viime viikolla kerroin eräälle ihmiselle suhteestani taiteilijasieluuni ja hän kysyi:”Taidat oikeasti rakastaa miestäsi?” 

Motiivi runoissa ja suhteissa on kaiken ydin, suhteiden motiivi on rakkaus. Rakkaus on se mikä kantaa vaikeuksien keskellä, jos suhde rakennetaan oikein se kyllä kestää mitä vain. Rakkaus ja tahto rakastaa, tahto seistä toisen rinnalla toisten mielipiteistä huolimatta!

Mistä sitten tietää, että lähipiiri ei ole oikeassa vaan sinä? Entä jos oletkin rakkauden sokaisema? Sen vain tietää, sydämessään. Ihmiset kavahtavat yleensä erilaisuutta, hyväksytään vain asiat, jotka ovat tuttuja. Mielestäni erilaisuus on arvokasta, eikä tarvitse olla kuin muut. Myös suhdemuotoja on erilaisia, esimerkiksi:parisuhde, monisuhde, seksi suhde, seurustelu, seksikaveri, tapailu, hengailu, deittailu, treffailu, kaveriseksi..

Ihmissuhteiden kirjo on laaja. Nuorten suhteet voivat olla rentoja hengailuja tai vakavaa seurustelua.

Ihmisillä on yleensä elämänsä aikana useampia suhteita, jonka vuoksi erot ja uusien suhteiden muodostaminen ovat tavallisia asioita. Mielestäni erilaisuutta tulisi kunnioittaa, myös suhteiden erilaisuutta. Jokainen löytää kyllä itselleen hyvän suhteen ja oikean suhdemuodon, jos haluaa. Kaikki suhdemuodot  ovat tärkeitä ja oikeita, kunhan sen kokee itselleen parhaaksi eikä anna toisten ihmisten mielipiteiden vaikuttaa omiin mielipiteisiinsä <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *