Dildoja dreijaamassa

Olin viime viikolla räppimuija Adikian ja Savisiskon järjestämässä dildotyöpajassa, jossa muovailtiin itse dildoja – savesta! Adikia kertoi pajan aluksi, että yhteistyön ajatus Savisiskon kanssa lähti siitä, kun Adikia huuteli somessa itselleen dildosponssia. Koskematon-biisin säkeen mukaisesti (Mull on messis dildo, jolla runkkareita pamputtaa) hänellä on nimittäin lavalla tapana heilutella tekokullia. Yksi Savisiskon pyörittäjistä Erika ehdotti Adikialle dildojen tekemistä savesta ja idean ympäriltä versoi kokonainen työpaja, jonne minä tietysti kirmasin yhdessä Inuboxin kanssa.

Otsikossa on sen verran valhetta, ettemme me sentään niitä dildoja dreijanneet, vaan ihan käsin muovailimme. Kurssin hinta oli 60 euroa, jolla sai neljä mötikkää erilaista savea. Kahden tunnin pajan aikana sai tehdä niin monta dildoa ja/tai anustappia kuin ehti. Minä sain aikaiseksi kolme luomusta, joista osan jätin savenväriseksi ja muutamaa maalasin. Taideteokset jätettiin vielä Savisiskon pajalle kuivumaan. Pajan leidit lasittavat ja polttavat teoksemme ja parin viikon päästä pääsemme näkemään lopputulokset. Dildot ovat sen jälkeen valmiita käyttöesineitä, jotka kestävät myös astianpesukonetta, mutta pajassa taiteiltiin myös koriste-esineitä ja muutamakin penismaljakko (helvetin hienoja!).

Pajassa tunnelma oli välitön ja meininki rento: emme saaneet sen kummempaa opastusta toimintaan, mutta liitutauluseinälle oli piirretty muutama inspiraatiokuva ja Erika jakoi vinkkejä siitä, mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä. Homma sujui kuitenkin varsin sutjakkaasti, kun vain alkoi möyhimään savea, vaikka en ollutkaan tehnyt mitään vastaavaa sitten Jyväskylän Lyseon kuvisluokan (terkkuja ENElle).

Vieressäni istunut tyyppi kuvaili työpajan tunnelmaa hyvin: ihan kuin olisi baarin vessassa. Siis sillä lailla hyvässä mielessä, jengi puhui siellä avoimesti seksikokemuksista ja kuukupin juuttumisista ventovieraitten kanssa tavalla, joka tavallisesti saavutetaan vain parin kaljan jälkeen yökerhon vessassa.

Käsillä tekeminen oli super rentouttavaa ja erityisesti saven kanssa puuhaaminen oli hauskaa: jos joku ei heti onnistu, voi savea muovata aina uudestaan. Tämä meinasi tosin olla myös minun kompastuskiveni: hinkkasin ensimmäistä sauvaani yli tunnin, kun en meinannut saada siitä juuri sellaista kuin halusin. Kaksi tuntia oli myös sopivan lyhyt aika, sillä siinä ei ehdi jäädä liikaa pohtimaan mitä tekisi. Pakko vain upottaa kädet multaan ja antaa mennä.

Suosittelen lämpimästi Savisiskon symppistä savipajaa kaikille kädentöistä (he hee) kiinnostuneille ja toivottavasti tulevaisuudessa tulee lisää dildopajoja, oli nimittäin erittäin hauskaa.

<3: Laura

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *