Huhtikuun menovinkit

5.4. Kinokonsertti: Faust + K.K. Koivula & Draama-Helmi

Kino Reginassa pääsee nauttimaan perjantaina 1920-luvun mykkäelokuvasta ja huippuluokan säestyksestä, kun musisoinnista vastaavat K.K. Koivula ja Draama-Helmi. Mitä lämpimin suosittelu myös K.K. Koivulan tulevalta levyltä lohkaistulle Menetin voimani -biisille ja videolle.

10.-14.4. Night Visions -festivaali

Kevään Night Visions: Back to Basics -festarilla on nähtävissä tuttuun tapaan mm. kulttiklassikko The Room sekä kalkkunaa ja ö-luokan meininkiä lauantaina illasta aamuun saakka. Elisabeth Harvest on ehdottomasti festarin kiinnostavimpia leffoja.

14.4. Eduskuntavaalit

Kannattaa repiä itsensä ylös sohvanpohjalta ja käydä käyttämässä äänioikeuttaan 14.4. sunnuntaina. Vaihtoehtona on tietysti myös ennakkoäänestys, jonka voi hoitaa kätevästi suurin piirtein missä vain 3.-9.4. Suosittelemme ehdottomasti myös kansalaisvelvollisuuden jälkeistä äänestysmunkkia, -pullaa tai -viineriä.

Vappu

Talven loppukiri alkaa olla käsillä, nyt voi aloittaa lähtölaskennan VAPPUUN! Kaiva rasvakeitin komerosta, pane sima hautumaan ja testaa toimiiko vanha vappupilli. Kuten ystävämme diplomaatti lauantaiyönä kuppilassa totesi: “Tämä on tiedote: lonkerokausi, eli terminen kevät, on alkanut.”

Juliana Hyrri: Satakieli joka ei laulanut

Jos pölyhelvetti pakottaa pysyttelemään sisätiloissa, tai ihan muuten vain, hanki käsiisi kuvataiteilija-kuvittaja Juliana Hyrrin esikoinen, sarjakuva-albumi Satakieli joka ei laulanut. Mertta pääsi lehteilemään albumia hetkeksi, ja on siitä pitäen odottanut kieli pitkällä teosta kirjastosta. Maaginen materian keskittymä on tämä.

<3: Mertta & Laura

P.S. Auta Antti! uusi kausi on alkanut! Auta Antti! saa Randolfin hipoilta PKO-kunnianosoituksen, eli Pitäisi Kuulua Opetussuunnitelmaan -maininnan. Maininnan saaneet asiat sietäisi sisällyttää kansalliseen opetussuunnitelmaan, ja eritoten nautituttaa opetusvelvollisuusiän ylittäneille kansalaisille. Saman ruusukkeen antaisimme muun muassa tälle konseptille.

kulttuuri podcastit suosittelen leffat-ja-sarjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *