Jatkot Ala-Lemussa

Matka on ollut menestys, kun kotiin tullessa on kassillinen saatanallisen kammottavalta haisevia vaatteita, ikihiki pinttyneenä hiusrajaan, pankkitili vähän tyhjempänä ja vatsalihakset kipeät nauramisesta. Näillä kriteereillä Turun Ilmiö-reissu oli great success.

IMG-20170801-WA0001.jpg

Kakolan ruusun vohvelijälkkäri. NAM!

Perjantaina lähdimme vesisateessa taksilla Kakolanmäelle Kakolan ruusuun illalliselle. Sapuska oli ihan maittavaa, mutta ei mitenkään maata mullistavaa. Parasta oli uskomattoman mureat kanansiivet sekä vohvelijälkkäri. Ja kupliva valkoviini. Ja ihana jälkkäriviini. Nam.

Perjantai-ilta lähti vähän ns. lapasesta, kun Alvarissa nautittujen jalludrinkkien (siis shottien) siivittämänä käytiin läpi melkein kaikki Mertan vanhat työpaikat. Oli sitten ns. iso vaihde silmässä. Jorattiin bailukorokkeella jäätävässä hiessä ja kömmittiin aamuyön tunteina hamppari kourassa kotiin.

IMG-20170801-WA0003.jpg

Lauantai aloitettiin Kuoren ihanalla aamupalalla, joka oli täydellisen sopiva porvarillisen festaripäivän korkkaus. Perjantaiset sadepilvet kaikkosivat ja lauantai oli yhtä seksihellettä. Ilmiön alue oli hauskasti täynnä kaikennäköisiä nurkkia ja kulmauksia, joissa sai nauttia parhaiden tyyppien seurasta, mutta festarit kokonaisuutena jäivät vähän valjuksi kokemukseksi. Ihmisiä oli liikaa suhteessa lavojen kokoon ja lavat olivat liian lähekkäin: usein viereiseltä lavalta kantautui musiikkia häiritsemään kokemusta.

IMG-20170801-WA0012.jpg

Festareihin varauduttiin tietysti asianmukaisesti pikkuhousuihin ja tissiliiveihin tungetuilla pikkupulloilla.

Sitä tulikin sitten keskityttyä yleiseen haahuiluun, hengailuun ja tuttujen bongailuun musiikin sijasta. Ja siihen alue olikin juuri sopiva. Illan hämärtyessä ihanat valot tekivät alueesta melkein vielä ihanamman kuin päivällä, ja illan kruunu oli paluumatka keskustaan Aurajokea myöten lipuvalla vesibussilla.

IMG-20170801-WA0019.jpg

Sunnuntaina maistui vielä kahvit junaa odotellessa Asemanpuiston lippakioskilla.

 

Turku, olet kyllä vallan ihana. Mutta ei me ihan heti tulla takaisin, vähän tarvii toipumisaikaa.

<3: Mertta ja Laura

 

P.s. Jatkot Ala-Lemussa, sauna on kuumana!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *