Karvakukkaron salaisuus – haastattelussa Fabio McCumming

Sisältövaroitus: seksi, huumori

Joko sinulla on oma jademuna? Jademuna eli yoniegg on kivestä valmistettu kananmunanmuotoinen esine, jonka voi työntää emättimeen. Internetin mukaan jademunan avulla voi parantaa pilluyhteyttään, saavuttaa entistä päräyttävämpiä orgasmeja ja sen avulla voi päästä eroon useista sairauksista, jopa virtsatietulehduksesta. Munia voi tilata verkkokaupasta noin 100 euron hintaan, ja  jos pelkkä muna ei riitä, saatavilla on myös jademunakursseja. Maailmankuulu jademunakouluttaja Violeta Labella vieraili viime kesänä Suomessa munakoulutuksen merkeissä.

Randolfin hipat on tässäkin asiassa edelläkävijä, ja selvitimme iloksenne, mitä mies-oletettujen oletetaan tekevän sillä aikaa, kun nais-oletetut työntävät munat emättimiinsä. Pengoimme Internettiä ja löysimme Fabio McCummingin, maailmankuulun karvakukkarokonsultin! Saimme harvinaislaatuisen tilaisuuden haastatella Fabio McCummingia, kun valehtelimme olevamme merkittäviä mielipidevaikuttajia.

*

Lentokentän laidan männikkö pölisee. Fabio McCumming saapuu haastatteluun ilmojen halki, omalla lentokoneellaan. Koneen keula muistuttaa erehdyttävästi penistä, joskin se on koristeltu timanteilla. McCumming kiiruhtaa koneen portaita alas ja koppaa meidät myskiltä tuoksuvaan syleilyyn. Hän kertoo olevansa matkalla Pekingiin, jossa järjestetään karvakukkaroiden Aasian markkinan lanseeraustilaisuus.

Fabio McCumming, olet koulutukseltasi Certified Cock Awareness Instructor (North American Institute of Cock Awareness, vuosikurssi 2017). Mutta sinulle ei pelkkä CCAI-pätevyys riittänyt, vaan lähdit tavoittelemaan jotakin suurempaa. Miksi?

“NAICA:ssa oppimistani harjoitteista huolimatta miehuuteni tuntui haalistuvan. Penikseni väsyi maailman melskeessä ja yhteyteni siihen rakoili. Lopulta kadotin penikseni kokonaan”, McCumming jatkaa ääni väristen: “Etsin penistäni paikoista, missä olin sen viimeksi nähnyt: pimpistä, pempusta ja vessasta, mutta ei, en nähnyt siitä vilaustakaan.”

Epätoivo hiipi McCummingin sieluun ja suru puseroon, kunnes hän muisti Kuolemanlaakson aavikolla asuvan shamaaniystävänsä Dickeridoon. McCumming lähti häntä suorana, penis kateissa, aavikolle shamaanin huomaan. Se kannatti.

“Tähtitaivaan alla Dickeridoo kutsui alkuvoimaa ja manasi esiin penisyhteyteni. Käännyin hänen puoleensa, koska minulla ei enää ollut muita vaihtoehtoja, mutta todellisuudessa en uskonut hetkeäkään, että rituaali toimisi.” McCumming ei ole aivan varma mitä rituaalin aikana tapahtui: “Menetin tajuntani ja kun heräsin, löysin penikseni vanhalta tutulta paikaltaan. Rituaali oli kuin unta, mutta silti täyttä totta! Rituaalin jälkeen penisyhteyteni oli vahvempi kuin koskaan aiemmin.”

Aavikolla viettämänsä yön jälkeen McCumming oli myyty. Hän irtisanoutui oitis työstään Squatty Pottyjen markkinointipäällikkönä ja muutti tyhjillään olevalle sukutilalleen Utahiin. Amerikan perukoilla McCummingin elämässä tapahtui merkittävä käänne: hän koki näyn, jonka mukaan hänestä olisi tuleva maailman ensimmäinen karvakukkarokonsultti.

McCummingin silmiin syttyy loiste, kun hän alkaa kertoa kukkaroistaan. Hänen mukaansa karvakukkaro on miehuuden tyyssija, joka yhdistää iäisen penisten verkoston.

“Karvakukkaro on peniksen leposija. Se muistuttaa sukkaa, tai no, kukkaroa. Penis työnnetään kukkaroon, jossa se imee itseensä miehuuden alkuvoimaa. Sitten jaksaa taas painaa!”

Kukkaroiden karvat ovat peräisin McCummingin tilalla kasvatetuilta jakeilta. Jakkien lisäksi karvoja kerätään villieläimiltä, joita McCumming houkuttelee makaamalla alastomana jakinmaidolla valeltuna kotitilansa läheisessä metsässä. Avustaja vangitsee McCummingia lähestyvät eläimet, joilta karvat kerätään. McCumming korostaa, että eläimiä ei vahingoiteta prosessin aikana. Hän jopa väittää eläinten ymmärtävän alkukantaisen seksuaalisuuden ja siksi sallivan karvojensa keruun: “Eläimille tämä on kunnia-asia.”

Karvakukkarot ovat hinnaltaan varsin tyyriitä. Mittojen mukaan valmistetun kukkaron saa omakseen pulittamalla huimat 500 dollaria. McCummingin omaa lentokonetta, kultakäätyjä ja kärpännahkaviittaa katsellessa herää kysymys: onko kyseessä sittenkin höynäyttäminen eikä auttaminen? McCumming ryvettyi julkisuudessa talousrikosten vuoksi vuonna 2018 vain hieman sen jälkeen, kun hän muutti avustajineen Utahista Cayman-saarille. Miten meni noin niin ku omasta mielestä?

McCummingin ilme kiristyy. Hän kertoo vain seuranneensa hänelle osoitettua polkua, joka sattui johtamaan karvakukkarokonsultiksi. Avustaja kuiskaa jotakin McCummingin korvaan. “Haastattelu päättyy tähän, minun pitää ladata penistäni ennen Kiinaa”, McCumming tiuskaisee ja lähtee kiivain askelin kohti lentokonettaan.

Koneen pyörät irtoavat kiitotiestä. Ilmassa leijailee aavistus myskiä ja ilta-auringon viimeisissä säteissä kimaltelevia karvoja.

<3: Mertta & Laura

puheenaiheet seksi trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *