Sohvavahtimestarin vinkit härkäviikoille

Sohvavahtimestarinne Laura on valmistautunut härkäviikkoihin liimaamalla nenän kiinni telkkariruutuun. Tässä tämänhetkiset suosikit suoratoistopalveluista tuomaan iloa ja ehkä vähän itkuakin (mutta vain sellaista katarttista ja puhdistavaa!) tammikuun ankeuteen.

Kuva: Comedy Central.

Broad City

Broad City on varmaankin iloisin ja feministisin sitcom ikinä. Abbin ja Ilanan sekoilut naurattavat aivan helvetisti ja ovat ihanan törkeitä ja samastuttavia. En ole yleensä mikään suuri jenkkisitcomien ystävä, mutta Broad City on niin virkistävän erilainen, että se lyö kaikki verrokkinsa laudalta. Löytyy Yle Areenasta.

Am I Perfect?

Am I Perfect? on dokkarisarja 19-vuotiaasta australialaisesta Maddysta, joka alkaa testata erilaisia julkkisten mainostamia laihareita ja kuntokuureja. Kuuden jakson aikana itseensä aluksi tyytyväinen Maddy käy läpi rankkoja ulkonäköpaineita ja itsetuntoasioita. Löytyy Yle Areenasta.

Saatanan kanit

Teemu Niukkasen riemastuttava lyhytelokuva naurattaa hervottomasti. Tätä ei voi olla katsomatta edes sillä tekosyyllä, ettei ole aikaa, kun kestokin on vain 17 minuuttia. Löytyy Yle Areenasta.

Kuva: HBO Nordic.

Insecure

Parasta on kattoa telkkaria yhdessä hyvän ystävän kanssa ja minä ja Mertta voimme lämpimästi suositella Insecurea yhdessä katsottavaksi. Issa Raen luoma sarja on fiksu, hauska ja koskettava. Issa ja Molly ovat ärsyttäviä valinnoissaan, mutta myös hirveän todellisia. Lisäksi Issan räppikohtaukset ovat aivan helmiä. Insecure saattoi myös olla yksi aika iso tekijä siinä, että päädyttiin tekemään meidän Ameriikan-matkalla pieni Los Angeles -detour. Ja lisäksi Issa on täydellinen tyyli-ikoni! Löytyy HBO Nordicilta.

The Crown

Jos joku maailman ihminen ei ole vielä katsonut The Crownia, niin nyt on kyllä korkea aika. Itse tietysti ahmin menemään koko kakkoskauden joulun pyhien aikana ja olen niin vakaasti rakastunut prinsessa Margaretiin, ettei mitään rajaa. Kapinallisprinsessa, jolla on avokeittiö! Ihanaa! Löytyy Netflixistä.

Laittakaa vastasuosituksia kommenttilootaan, jos näiden perusteella tulee ehdottomia must see -suosituksia. Seuraavana katselulistalla on ainakin Jeminan suosittelema Alias Grace, joka on Atwood-fanille katselulistan ykkösenä. Suosituksia otetaan lämmöllä vastaan!

<3: Laura

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.