Ladataan...
Randomilla

 

Minut raahattiin masentuneena voimauttavaan valokuvaukseen vuosia sitten. Nyt olen ottanut aamuselfie'itä. Olenko oppinut jotain vuosien varrella? 

 

"Laiskana ihmisenä muutenkin käytän mieluummin sen 17-42 lihasta hymyyn kuin sen 72 (?), jota tarvitaan vihaisen ilmeen luomiseen. Ihmekään, kun stressipallot ovat koko ajan niin väsyneitä."

 

Lue uusin postaus:

 

Voimauttava valokuvaus

 

Ladataan...
Randomilla

Lue uusin postaus:

 

Kannattaako sairaanhoitajan pitää blogia? (ei välttämättä sisällä vastausta) 

 

"Ymmärrän kyllä, että hoitotyö ja entiset mielenterveyden haasteet eivät kuulosta hyvältä yhdessä. Toisaalta kysymystä voi miettiä tätä kautta: Haluatko, että sinua hoitaa ylirasittunut ihminen, joka yrittää kaikkensa töissä jaksaakseen vai sellainen, joka joskus on ollut masentunut, mutta on nyt kunnossa ja on tietoinen itsestään ja terveydensä tilasta?"

Ladataan...
Randomilla

Melankolista meininkiä, joskin lämpimiä muistoja eräästä henkilöstä, joka tunki mieleeni CMX:n keikalla.

 

"Yritin itse keksiä jotain positiivista ja pitää äitini onnellisena. Sanoin että voimme laittaa vierashuoneeseen maalaustelineen ja avata sälekaihtimet joka päivä niin hän näkee takapihan omenapuun."

 

Lue uusin postaus

 

 

Ladataan...
Randomilla

Paljon on tapahtunut. Suurin päätös on että yritän lähteä opiskelemaan yliopistoon, eilen lähti haku pääsykokeisiin .... En vielä kerro mitä opiskelisin. Se ehkä paljastuu myöhemmin. 

 

Hinkkasin näitä sivuja kuntoon ainakin kolme tuntia. Nyt oon aika tyytyväinen.

 

Mut kertokaa: Onko banneri liian... jotain? Alien?

 

https://www.randomilla.com/

 

 

Ladataan...
Randomilla

 

Musapostausta taas. Tällä kertaa ajatuksia herätteli Lana Del Reyn biisit. Ihailen hänen laulutapaansa, biisejään, musiikkivideoita ja persoonaa. Ja kauneuttaan tietenkin. Siinä mimmi kellä on munaa. Toivottavasti joskus itsekin kasvan noin varmaksi omista epävarmuuksista huolimatta. Lauloin eilen muuten Lanan Video Games-biisin Helmessä ja sain huikeat suosionosoitukset. Kaverini sanoi että tulkitset paremmin kuin Lana... tätä en kyllä usko. (Jos saa itseään kehuskella täällä ja miksei saisi ;D)

 

Katso mistä näkökulmasta käsittelin Lanan muutamaa biisiä. Tämä on todellakin pintaraapaisu sitten, Lanan lyriikoista vois varmaan tehdä gradun. Björkkikin mainittu.

Katso postaus:

Lana Del Rey and distant partners

 

P.S. Jännittäviä musauutisia tulossa. Eilen Vakiopaineessa keksittiin mun lempparikaljoittelija-ystävän kanssa että perustetaan bändi! Kenelläpä ei joskus olisi ollut tätä ideaa, mut me ollaan tosissaan. Meillä on jo nimi, 13 biisi-ideaa ja genre (tai genrejä). Ekat harkat maanantaina. Siitä lisää myöhemmin, jos tästä nyt tulee jotain. Superinnoissani kuitenkin oon.

 

Mitäs teille kuuluu? Onko tiedossa uusia, jännittäviä uutisia?

 

Ladataan...
Randomilla

Who run the World? Girls!

Hyvää naistenpäivää jokaiselle taapertajalle ja sipsuttajalle (myös teille normaalisti käveleville), jotka voivat sanoa itsejään naisiksi. :)

 

Mietin tässä naistenpäivän kunniaksi vastauksia naisiin ja naiseuteen liittyviin kysymyksiin. Paljastan myös koko etunimeni ja mistä nimi juontaa juurensa. Ihana nainenhan on tietty sen takana.

 

 

Randomilla: Naistenpäivän kysymyksiä + vastauksia ja vähän muutakin

 

 

Pages