DIY: Käpykranssi

IMG_20181124_160855.jpg

No niin eli tämmönen tuli tehtyä. Suosittelen lämpimästi myös muita tekemään samanlaisen! ❤

Valmistukseen tarvitset suojan pöytätason päälle, kuumaliimapistoolin, kuumaliimapuikkoja, liimapuikko, sakset, ruskeaa silkkipaperia, pihdit, styrox-kranssi ja reilusti kuivia käpyjä.

Aloitetaan valmistus suojaamalla pöytätasot ja hakemalla tarvittavat tarvikkeet lähelle. Lämmitä kuumaliimapistooli. Ota styrox-rengas ja ruskeaa silkkipaperia, liimaa silkkipaperia koko styrox-renkaan etuallalle. Huomaa, että jos käytät tässä vaiheessa silkkipaperin liimaamiseen kuumaliimaa, kuuma liimatipan tulee kuivaa hetki ennen kuin painat silkkipaperin päälle. Anna kuivaa 15 min.

Nyt alkaa käpyjen liimaus! Ota käpy ja katkaise siitä huolellisesti kanta pihdeillä. Lisää tippa kuumaliimaa kävyn kantaan ja paina kiinni keskelle kranssin reunaa leveyssuunnassa. Tee ensin koko kranssin reunojen alueen keskikohdalle kierros kävyistä. Näin saat kranssista symmetrisen!

Valitse yksi kranssin reuna, ala lisätä käpyjä ulko- ja sisäreunaa kohti. Näin jatkat koko kranssin ympäri. Muistathan, että käytössäsi on pihdit, joilla voit katkaista ja muotoilla käpyjä. Näin kävyt eivät tule reunojen yli, vaan viimeinen käpy loppuu, juuri kun reunakin loppuu. Kun kranssi on valmis huolehdi vain huolellisesta kuivattamisesta!

Lisä vinkkinä voit myös käyttää silkkipaperin siasta ruskeaa huopaa, joka on kestävämpää. ☺

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *