Blogin synty

Blogin aloitusta olen miettinyt jo pitemmän aikaa. Aihe on vain ollut hieman hukassa. Mutta nyt kuin oma sisustustyyli on alkanut hahmottumaan ja sitä myöten omakin tyyli alkanut ottamaan uutta suuntaa, ajatus retro blogista sai alkunsa.

Eli olen 46-vuotias nainen pohjois-pohjanmaalta ja asustelen 50-luvun rintamamiestalossa, joka on vuosien varrella käynyt läpi erilaisia tyylisuuntauksia. On ollut tasasen harmaata ja väritöntä neutraalia sisustusta.

Kunnes sitten eräänä päivänä perittiin vanhoja huonekaluja jotka olivat perujaan 50-70 luvulta. Muodot ja värit puhuttelivat minua pikku hiljaa.
Olen aina tykännyt kiertää kirpputoreja ja kerännyt eritoten värikkäitä esineitä ja vaatteita. Retroaikakauden muodot ja värit alkoivat löytää tiensä kotiini.
Vanhat esineet ja huonekalut ovat yleensä edullisia löytöjä ja suosinkin mieluiten kierrätettyä sisustamista ja pukeutumista. En seuraa nykyajan trendejä, vaan seuraan omia makumieltymyksiäni oli se sitten jonkun mielestä sekavaa eli ei.

Blogin sisältö tulee kertomaan eritoten rakkaudesta retroon, kierrätettyyn sisustukseen, kirpputorilöydöistä oman persoonallisen tyylin löytymiseen.
Tovottavasti löydät tiesi blogilleni.

koti sisustus kirppisloydot diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *