Helppo ja nopea vauvanruokavinkki
Meillä aletaan pikkuhiljaa tutustumaan soseiden ja sormiruokien ihmeellieen maailmaan. Tässäpä helppo soseruokavinkki kaikille samassa mössössä 😉 eläville. Osta tuoreita tai pakaste vihanneksia/juureksia (niinkuin minä tein) esim. kukkakaali, parsa, porkkana, kruunuvihannes, maissi… Kiehauta pienessä vesimäärässä pehmeiksi ja survo pamixella mössöksi. Anna jäähtyä.
Annostele jäähtynyttä mössöä pitkulaisiin pakastuspusseihin sopivankokoisiksi annoksiksi. Laita väliin pussinsulkija tai solmu. Pakasta. Tarvittaessa tuosta pötköstä vaan poistetaan alin sulkija ja leikataan alin mötkylä irti. Sulaa tosi nopsaan mikrossa. Voit myös aamulla laittaa jäisen kökkäreen kannelliseen vauvanruokakippoon ja ottaa mukaan päivän rientoihin. Siellä se sulaa omassa rauhassaan, eikä mene pilalle. Ruoka-aikaan lämmität vain nopeasti esim. mikrossa.
Saanalle mössö ainakin maistuu. Päivän lounasasu: Vaippa 😉
Tässäpä vielä kätevä matkavälipala. Banaani. Banaanista vain yksi kuorisiivu irti ja sitten lusikalla rapsutellaan banaanin kylkeä, niin mössöä tulee.