Auta tohtori, pliis!

RetroPrinsessa

Hei tohtori!

Olen 37-vuotias normaalisti kehittynyt nainen. Minulla on tänään työkeikka ja leuassani loistaa mojova finni. Mitä teen?

Älä neuvo olemaan puristelematta sitä, koska minä puristin jo. Nyt se on punainen ja siihen tykyttää. Kysyin neuvoa teini-ikäseltä pojaltanikin, mutta hän vastasi vain tylysti:

"Et mitään!"

Olen epätoivoinen!

Kiitos ihanasta palstasti, josta olen saanut paljon apua. En vain ole koskaan itse uskaltanut kysyä mitään. Nyt oli pakko! Toivon todella pikaista vastausta.

Nimim. Epätoivoinen pizzaface

 

Kommentit

Hihistys:) (Ei varmistettu)

Onko sinulla viinaa? Mikä tahansa vahva alkoholi kävisi, kossu tai vodka olisi tosin paras :D Pumpulipuikolla tuputtelet alkoholia siihen päälle, yleensä se kuivattaa patin aika nopeasti.

Seuraavassa vaiheessa Operaatio Peittäminen olisi sitten hyvä tehdä niin, ettei meikki kerrostu siihen päälle kovin pahasti. Jos sinulla sattuisi olemaan mineraalimeikki-peitejauhetta, se olisi ykkönen. Mineraalipohja olisi hyvä kakkonen, tosin sitä pitää hieman kerrostaa peittävyyden saamiseksi. Huonoin vaihtoehto on tavallinen peitepuikko, sillä se ei pysy tuossa paikoillaan ja saat olla tarkistamassa tilannetta koko illan...

Eli: alkoholia (tai mitä tahansa kuivattavaa tököttiä, vieläkö clearasilia on olemassa?!) tai vaikkapa sinkkipastaa tunniksi pariksi. Puhdistus, desinfiointi ja viimeisenä puhtaan ihon peittäminen jauhemaisella meikillä. Itse jättäisin jopa kosteusvoiteen patin kohdalta pois. :)

Nimimerkillä "dear eki, joko taas" t. N39

On siis ollut sama hätätilanne edessä kerran jos toisenkin :D

Raissi
RetroPrinsessa

Kiitos tohtori :D Viinaa ei löydy, mutta tököttejä ja mineraalimeikkejä löytyy. Jospa mie näillä selviäisin :)

Kristaliina
Puutalobaby

Mä oon samaa mieltä (mut hih en tylysti) kuin teidän poika: et mitään :) Anna olla vaan, tunnin päästä punotus on laskenut ja siihen ei kiinnitä kukaan muu huomiota kuin sinä itse :)

Raissi
RetroPrinsessa

Kello on nyt 19 ja näppy senkun loistaa. Mahtavaa!! Se vttuilee mulle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hammastahnalla kuivaa myös! Niin tai jos sulta löytyy joku kiva lasten kuvalaastari ni leikkaa siitä vaikka sydämenmuotoinen pala ja peitä sillä. sitte selität et naapurin kissa raapas. Hyvin uskottavaa!

Raissi
RetroPrinsessa

Niinpä siis idealla, jos et pysty peittämään, niin korosta, mennään :D :D

Jane C.

Desinfioit jotain terävää (vaikkapa neulan), puhkaiset finnin, puristat märän ulos, desinfioit pistokohdan ja jätät sen rauhaan. :D

Raissi
RetroPrinsessa

Kunhan pääsen kotiin täältä, niin kaivan sen ulos juurineen. Makso mitä makso!

Raissi
RetroPrinsessa

Siis eihän sitä noita-akan näppylää voi olla huomaamatta!! Sehän suorastaan huutaa tuijottamaan itseään.

Satsu (Ei varmistettu) http://ruusutorppa.blogspot.fi

Itselläni tänään samanmoinen ongelma, keskellä otsaa punainen paholainen ja serkkutytön synttärit edessä. Onneksi kyseessä oli teemabileet, joten inspiroiduin Intiasta ja kastemerkeistä!

Raissi
RetroPrinsessa

Tuo kuulostaa loistoidealta. Koristele se vielä ihoon liimattavilla timanteilla :D :D

Kommentoi