Elodie Details ja stockmannin asiakaspalvelu

RetroPrinsessa

Saana sai nimiäislahjaksi mm. tällaisen ihanuuden, Elodie Details PETIT ROYAL pussilakanasetin. Nyt kun neiti on alkanut harjoittelemaan omassa sängyssään nukkumista (huonolla menestyksellä kylläkin), minä päätin pestä petivaatteet ja laittaa tyttöselle oikein kuninkaallisen pedin. Paketti auki, petivaatteet nurinpäin ja koneeseen siis.

En tiedä sattuiko kohdalleni joku maanantai kappale (minun tuurillani, todennäköisesti) vai lieneekö pyykkärin taidoissani jotakin vikaa (mitä ilmeisemmin), pyykkikoneesta tuli ulos tällaiset...

Valkoisia rantuja joka puolella...

Reunat näyttävät siltä kuin nämä olisi olleet käytössä jo ainakin viidellä lapsella ennen meidän tyttöstämme..

Päälipuoli paljon haaleampi kuin takapuoli. Pussilakanassa ja tyynyliinassa sama juttu molemmissa. Arvatkaa harmittiko??!!

Lähes itkua vääntäen vinguin miehelleni, että noniin onnistuin sitte pilaamaan nämäkin. Hän siinä lohdudutteli, että ihan hyvinhän noita voi kuitenkin käyttää.. Haloo, voiko enempää miehisesti ajatella!!! Pilalla ne on!

Miten mie pystyn pesemään ikean pussilakanoita ihan tuosta vaan, eikä ne muutu miksikään, mutta sitten tällaisen ihanuuden pilaamiseen meni vain 1,5 tuntia!! Ja niitä ikean pussilakanoita saa seitsemät samaan hintaan kuin tämän yhden aarteen, uaah!!

Yöunethan mulla meinas mennä, harmitti niin pirusti. Muistin, että lahja oli pakattu stockmannin lahjapaperiin. Ajattelin, että en siinä mitään häviä, jos soitan sinne stockalle ja kerron tapahtuneesta. Aamulla kun kello kilahti yhdeksän, minä olin jo puhelimessa. Stockalla ihmettelivät kovasti asiaa, kyse on kuitenkin todella laadukkaista, luomupuuvillaisista petivaatteista. Niiden ei todellakaan pitäisi mennä miksikään pesussa. Varasivat oitis minulle uuden paketin lastenosaston kassalle, ja pahoittelivat tapahtunutta. Kysyin, että pitääkö minun pyytää lahjan antaja mukaan, koska minullahan ei ole näistä kuittia. Ei missään nimessä tarvinut, he tekivät kuitittoman vaihdon. Wau!!

Tänään meillä oli siis keskustapäivä neitosen kanssa. Kävimme vaihtamassa pussilakanan ja porhalsimme tietysti päiväkahville tavaratalon yläkertaan. Siellä oli pieni syöttötuoli. Ajattelin, että neitihän on kohta 0,5 vuotias, joten ehkä voisimme testata onnistuuko syöttötuolissa istuminen. 

Kattokaas neitiä, sehän meni kuin vanhalla tekijällä! Pilttipurkin kanttakin paukutti pöytään niinkuin ois aina sitä tehnyt ;)

Mahtavaa!!

Tästähän lähtee ihan mieletön ääni, jee!!

Pakko kyllä vähän päristellä välissä...

Vielä kokeillaan toimisiko tää kansi frisbeenä, jee toimii!!

Tässä uusi pussilakanapakkaus. Sanoivat, että koitahan tällä uudelleen ja jos menee pieleen, tuo takaisin. Wau ja vielä kerran wau. Muistutti myös, että kannattaa pestä ihan erillään muusta pyykistä, ei ainakaan valkoisten kanssa, mikäli sattuu päästämään väriä. Nii-in joo-o tiedän sen nyt, koska eilen pyykissä oli pussilakanasetin lisäksi Saanan valkoisia bodyja, pyyhkeitä, sukkiksia... Ja kyllä, ovat vaaleanpunaisia!! Arvatkaa, ahistaako sekin! Pyöritin ne valkoiset vielä yöllä oxi action crystal whiten kanssa uudelleen koneessa, niin ovat sentään vähän vähemmän vaaleanpunaisia tänään.

Kaikesta huolimatta, en voi muuta kuin ylistää tuota stockan asiakaspalvelua. Sellaista ei kyllä mistään muualta saa. Kaikki kävi niin vaivattomasti ja kohtelu oli kuin tärkeälläkin silmäätekevällä. Kyllä siitä voi toisinaan vähän ekstaa maksaa.

Kun nyt stockalla oltiin, niin pitihän se kiertää läpi ihan nopsaan ja vilkaista lastenvaatetarjonta... Hihaan tarttui kirkkaan vihreä raitapaita ja parit sukkikset. Ihan tarpeeseen... nuo sukkikset... paita oli alessa.

Just tämän takia minun on kyllä syytä pysytellä pois keskustasta ja kaikista noista kaupoista. Aina karkaa mopo käsistä, vaikka kuinka päättäis pysyä lujana. Parempi vaan pyöriskellä tuolla kirppareiden lumotussa maassa, jottei tämä pehe tee konkurssia tai huku lastenvaatteisiin. Onnistuu noilla kirppisostoksillakin, tuo hukkuminen meinaan ;)

Kommentit

Raissi
RetroPrinsessa

Niinpä!! Tuolla ne nyt pyörii koneessa... Kävin just vilkaisemassa. Ei ainakaan kovin vaaleanpunaista ollut vesi.. Jännittää!! Ilmoittelen miltä näyttävät, kun kone on pessyt..

Kristaliina
Puutalobaby

Oh, hyvä asiakaspalvelu on kyllä niiii-iiiin parasta! Hitsi varsinkin silloin, kun varautuu pettymykseen ja vastapuoli onkin sitten ihan, että "hei ei tässä ole mitään ongelmaa, kaikki järjestyy" - oh!

On muuten ihan tutkittu, että asiakas, jolla menee joku asia pieleen ja se ystävällisesti asiakaspalvelussa korjataan, on jopa tyytyväisempi kuin sellainen asiakas, jolla kaikki menee alunperinkin ihan oikein :)

Raissi
RetroPrinsessa

Niinpä! Sen takia lähdinkin soittamaan sillä asenteella, että en mitään uusia tilalle saa, mutta en mitään häviä, vaikka soitankin. Yllätys oli kyllä aikamoinen, kun annettiin ymmärtää, että syy ei ole minussa, vaan viallisessa tuotteessa. 

Yleensä nuo reklamaatiotilanteet on vähän sellaista nöyristelyä,- Anteeksi, että olen olemassa-tyyliin. Ja siinä myyjä vielä vähän kyykyttää lisää tenttaamalla, että mitä oot oikeen tälle tehny..

Ihan mahtava fiilis tosiaan tuosta tämän päiväisestä. Ei yhtään harmittanu "raahautua" keskustaan ;)

Maman (Ei varmistettu) http://monmaman.tumblr.com

Maanantaikappaleita sattuu joskus kohdalle kaikille, olipa tuote kuinka kallis tahansa - se on aina kurjaa, mutta minkäs teet. Onneksi Stockalla oli noin ihanaa palvelua :)

Mutta hei.. Ei, ei, ei - punaista ei missään nimessä pestä valkosten kanssa.. ikinä :D Värjäysriski on myös olemassa muidenkin värillisten vaatteiden kanssa ;)

Raissi
RetroPrinsessa

Muttaku ne oli niin hempeän vaaleanpunaiset. Sehän on melkein sama kuin valkoiset... ;)

Vadelma

Ethän vaan pessyt niitä liian matalassa lämpötilassa? 60 asteen pesun vaativa puuvilla todellakin vaatii ainakin ensimmäisissä pesuissa sen 60 asteen lämpötilan. Matalimmissa asteissa värit saattavat levitä, vaikka toisin voisi luulla.

Raissi
RetroPrinsessa

Näissä oli nimenomaan ohje, että 40 astetta, ei huuhteluainetta..

Kommentoi