GudrunSjöödenit tullooo!!

RetroPrinsessa

Tänään palatessani blogitreffeiltä (kiitoksia vain hyvästä seurasta), puhelimeeni pilpahti ilmoitus, että Gudrun Sjöden pakettisi on noudettavissa. Jes! Jokunen päivä takaperin mehustelin täälläkin tuosta ihanasta liikkeestä ja parilla pienellä soremen näpäytyksellä, pakettini olikin jo matkalla, klik klik vaan.

Mitäs sieltä sitten paljastuikaan... Tuulitakki, näyttää ihanalta ja on pakattukin tosi kauniisti. Pieni jännitysmomentti tässä vain on, kun takki on kokoa 34 ja minä kokoa 38, plus imetyshinkit yksi-kaksi kokoa lisää...(Huom. röllöttävä mahamakkarahan ei ole syy koon kasvuun, vaan vain ja ainoastaan nämä minun roikkuvat uhkeat, muhkeat dollybartonit)

Ooh, tämä on ihana. Huivi, pitkä, mahtuu varmasti kaulani ympäri. Jee, yksi sopiva juttu ainakin siis.

Sukkikset, joo nämä venyy, eiköhän mahdu siis.

Toinen takki, kokoa M. Luulis mahtuvan. Väristä vain en hirmuisesti tykkääkään...

Tässäpä tuo äskeinen takki päälläni...

"Hei! Mie oon Hilja maitotyttö. Lypsylle justiin menossa. Mulla on tämmönen lypsytakki, tämä on kulkenu meijän suvun naisilla jo vuosia. Mahtuu päälle olit sitte iso tai pieni, katoppaku tässä on tämmönen kätevä säätönyöri tissien alla. Ohoh, oonkohan mie taas pamahtanu paksuksi?"

Oikeasti en ole.

 

Tässä sitten se "pieni" takki. Tilaa riittää vielä minullekin reilusti. Tykkään tästä kovasti. Ainoastaan nuo ihmeelliset jenkkakahvapussit tuossa sivuilla vähän häiritsee. Saatan kuitenkin pitää tämän.

Vitsi, että vaatteiden kuvaaminen käytössä on vaikeaa. Tuokin näyttää nyt ihan möykyltä. Pitäis osata jotenkin asettautua sellaiseen asentoon, että vaatteen muoto tulis paremmin esiin. Mutta kun on kärsimätön kuvaaja (Mies. Klik. Hyvä, mä meen ny) ja hameenhelmassa roikkuva lapsi, saa tämä nyt kelvata.

Vinkki nyt kaikille Gudruniin ihastuneille. Jos vaatteessa lukee reilu mitoitus, se TODELLAKIN on reilu. Mikäli olet oikeasti kokoa 34, etkä halua kymppitelttaa päällesi, tilaa vain kokoja, joissa on normaali mitoitus.

Kommentit

tTaina-täti (Ei varmistettu)

Musta toi ylempi takki on nätimpi. Ei tarvi noin paljoa kiristää siitä vyötärlötä vaan. Hihojen suut täytyis vaan saada pienemmiksi. Värikin on upee tollanen ruosteinen terrakotta ja huppu kivasti savusininen. Juu tykkään siitä.

Raissi
RetroPrinsessa

Hyi! Minusta se oli kyllä ehkä rumin takki, mitä oon päälleni vetänyt. En tykännyt yhtään. Oli ihan järkyttävän isokin. Muodoton möhkäle. Joo, ja tulin tässä illan pähkäilyjen päätteeksi myös siihen lopputulokseen, että lähetän sen toisenkin takas. Ne sivulla olevat pussit häiritsee ihan sikana ja leventää. Huivi ja sukkikset jäi nyt saldoksi. Pah!

Ella F.
Siperian Ella

Ihania, etenkin tuo viimeisen kuvan takki! Nuo Sjödénit on ihania, ja mulla on just sen muotoinen jalka, että Sjödénin kegät käy mulle erinomaisesti. Ja nekin on muuten huippuhyvälaatuisia. 

Ella F.
Siperian Ella

Niin, ja minkin mielestä tuo ylemmän kuvan takki on tosi hyvä, löysää nyt hyvä emäntä sitä nyöriä! Ja hassua, jos et tykkää väristä, mun mielestä se käy sulle tosi hyvin :)

Raissi
RetroPrinsessa

Tiukassa hirressä ku on, niin laihtuu. Vanha painonhallintavinkki :-D Siinä ylemmässä takissa oli on oikeasti puoli takillista liikaa tilaa. Ja tuossa alemmassa on tosiaan helmassa sivuilla pussit... Pikkuisen nyt korostavat vääriä paikkoja minun kropassani.

Ella F.
Siperian Ella

Joo... noi värit ja kuosti on kyllä tosi herkullisia, mutta siellä Gudrunin kaupassakin oon huomannut, että kaikkea pitää sovittaa huolella. Ne on suunniteltu aika pitkille ja urheilullisen mallisille ihmisille, joten vaikka s-kokoa sattuis löytymäänkin, niin se saattaa olla pituudesta ja hartioista edelleen iso, mutta muuten niin kaponen, että näyttää kuin olisi tunkenut itsensä ryttyiseen makkarankuoreen :) Mutta kengät, niissä ei ole tuota ongelmaa. 

Raissi
RetroPrinsessa

Mitenkäs lättäjalkaiselle sopivuus?

Ella F.
Siperian Ella

Mulla on varpaat levällään ja ilmeisesti korkea jalkapöytä, ja mulle noi käy erinomaisesti :) Ihan oikeasta lattajalasta, siis että jalkaholvi on laskeutunut, niin en osaa kyllä sanoa. Mutta tilaa on enemmän kuin italialaiskanooteissa, jotka eivät siis mulle käy.

Raissi
RetroPrinsessa

Pitää kyllä käydä joskus keskustassa sovittamassa.

Raissi
RetroPrinsessa

Minusta nuo gudrunin värit ja kuosit on herkullisia. Jotenkin nyt vaan noissa takeissa oli kangasta väärässä kohtaa.

Raissi
RetroPrinsessa

Häh? Siinä on ihan liikaa tuota kangasta ja minä näytän siltä kuin olisin raskaana ties kuinka pitkällä.

-Heidi (Ei varmistettu)

Tiiäkkö, mie tilasin just tuon saman punasen takin vuosi sitte. Tai siis sama kuosi, siinä vain ei ollu tuota kiristysremmiä. Tykkäsin yli kaiken siitä kuosista, mutta oli tosiaan niin teltta, että olisi kolme kertaa mahtunut sinne.

Raissi
RetroPrinsessa

No ne on varmaan lisänneet sen, koska ihmiset ovat lähteneet lentoon se päällä. Kunnon purje :D

Kommentoi