Hei, tässä me ollaan!!

                                                                                                                                                                                                                                                

lyyti.jpg

 

Tässä me tytöt ollaan, kätilöopistolta kotiin lähdössä maaliskuussa. Neiti on 1,5 vuorokautta nuori ja äiti… noh, pari päivää sitten 36 vuotta VANHA! Tästä kaikki alkaa uudelleen, elämässämme alkaa uusi aikakausi. Värikäs aikakausi!! Tästä kuvasta sitä ei ehkä vielä hoksaa, mutta oottakaapas vaan mitä kaikkea tyttären vaatekaapista vielä löytyykään ;0) Noh, kyllähän meilläkin on välillä ei niin värikkäitä päiviä, sitten on prinsessa päiviä ja sitten on retroilupäiviä. Siitä siis nimikin koko tälle blogille. Ei oikeastaan ole mitään tiettyä tyylisuuntaa, koska mie vaan tykkään kaikesta…(melkein).

Mietin yksi päivä etsiessäni fiilikseen sopivaa vaatetusta neitokaiselle, että voi hitto, nää ihanuudet on kohta pieniä ja sitten niitä ei enää kohta muista olleen olemassakaan. Mitä mie teen? Alan ainakin ottamaan niistä kuvia, pakko, koska minä haluan muistaa ne aina. Sitä paitsi, olen kuluttanut noiden vaatteiden metsästykseen useita tunteja elämästäni kierrellessäni enimmäkseen kirppareita. Joo, ihan niinku oisin jotenkin pakotettuna noita vaatteita etsinyt, ei ei ollenkaan, minä RAKASTAN kirppareita! Niin, ja vähän kauppoja ja nettikauppojakin 😉 Äitini kertoi minun pikkutyttönä kysyneen häneltä, että mitä tarkoittaa luonnonsuojelija. Vastauksen saatuani olin hetken miettinyt ja tuumannut, että minusta ainaki tullee isona kauppojen suojelija. 

Aika paljon siis kaupoissa kiertelystä, nyplimisestä ja haistelusta (exäni nimeämä termi minun kaupassa kiertelylleni) tykkään. En todellakaan ole mikään merkkien perässä juoksia. Pikemminkin mottoni on, että mitä vähemmän rahaa kulutan sen parempi. Pyrin kuitenkin aina hankkimaan hyvälaatuisia vaatteita ja kodin juttuja, mutta niitäkin saa edullisesti kun vähän viitsii etsiä. Siksi kirpparit ovat ihan mielettömiä paikkoja. 

Ihan yksinkertaisimmillaan siis aion tallentaa tähän blogiini tyttärelleni tekemiä vaate ym. löytöjä. Kerron myös (mikäli muistan) mistä olen löytöjä tehnyt. Varmasti tulen kuvaamaan myös toista intohimoani sisustamista, eli tallennan kuvia kodistani eri vuoden aikoina ja sinne tekemistäni löydöistä ja hankinnoista. Mutta vielä varoitus trendikkäille ihmisille, tästä blogista ei taida kauheasti trendejä ja merkkejä löytyä, mutta hauskaa, värikästä, elämänmakuista ja toisinaan idearikastakin arkea KYLLÄ!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *