Hyvää KEVÄTTÄ!

RetroPrinsessa

Joulua odotellessani kävin tonkimasta metsästä meidän seinälle risun. Ajattelin, että jos ripustan risun itse seinälle, niin joulupukin ei tarvitse tuoda niitä minulle... Ehe, ehe. Noh, pysytäänpäs asiassa. Koristelin oksan punaisin joulupalloin, kuvan näet täältä. (Pahoittelen vinossa olevia kuvia. Ei johdu minusta. Toimitus yrittää korjata asian mahdollisimman pian.)

Tänään olen saanut tarpeekseni joulusta: kinkku on lähes tuhottu, lahjat avattu ja huomenna on arkipäivä. Nyt saa punaiset pallot ja muut jouluhärpäkkeet painua vuodeksi taas varastoon. On aika suunnata katse kohti uutta vuotta ja tulevaa kevättä. Päivähän on jo nyt hiukan pidempi kuin yö, eli kevät tekee tuloaan. Jes!

Erilaisista valoista ja valosarjoista en luovu kesälläkään, ne kuuluvat sisustukseemme läpi vuoden. Pidän erilaisia variaatioita valosarjoista esillä eri vuodenaikoihin. Nyt joulun ja lämpöisten sävyjen jälkeen on kiva katsella jäisen värisiä valoja. Siksipä ripustin oksaamme nyt kylmän sävyiset valot. Koristelin oksan myös valkoisilla höyhenillä.

Näissä tunnelmissa sanomme heipat joululle ja alamme valmistautumaan uuteen vuoteen. Lopun keväänodotussisutuksen teen valmiiksi joko tänään tai huomenna. Laittelenpas kuvia sitten siitäkin tulemaan. HYVÄÄ KOHTAKEVÄTTÄ KAIKILLE!!

Kommentit

Aika on

Kiva idea! millä oot kiinnittänyt oksan seinään? :)

Raissi
RetroPrinsessa

Pari ohutta rautalankaa, joista tein lenkit molempiin päihin oksaa. Parilla nastalla vain kiinni seinään. On niin kevyt tuo oksa, että hyvin näkyy pysyvän.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.