Joulu tulee, JEE!!

RetroPrinsessa

Nyt kun neitokainen on ryhtynyt ruokailemaan pöydässä kanssamme, on edessä myös nokkamukin hankinta. Ihan perus karvalakkimalli on paras meidän neitoselle, hän kun ei oikein tuon imemisen päälle ymmärrä, mikäli kyseessä ei ole tissi. Eräänä päivänä cittarin nokkamukihyllyllä muistin, että ikeasta saa mukeja paljon, paljon edullisemmin.

Pari päivää sitten piipahdimme ikeassa mukin osotosreissulla... Hintaa sille yhdelle nokkamukille kertyi 70 euroa... Joo, älkää sanoko mitään, tiedän. Silkkaa säästöä tosiaan... ;)

Mutta sillä samaisella reissulla silmäni avautuivat myös sille ihanalle asialle, että JOULU TULEE!! Oiih, ikeaan oli jo alettu kyhäämään sitä joulukrääsätaivasta siihen kassojen eteen. Wuhuu, lahjapaperitaivaskin oli lähes koskematon. Voi tätä onnen määrää!!

Minä RAKASTAN lahjapapereita, etenkin tuollaisia voimapaperista tehtyjä juttuja. Niihin on aivan ihana paketoida kaikkea kun paketeista tulee jotenkin kauniin vanhanaikaisia. Ne myös tuntuu ihanalle ja rapisee ihan erilailla kuin kaupan halppispaperit.

Ooh, tänä viikonloppuna saatan jo muutaman lahjan noihin kääriä ja kuunnella (miehen iloksi...) pari joululaulua. Oikeastaan minä RAKASTAN joulun odotusta ja fiilistelyä tulevasta joulusta. Aloitan sen todellakin hyvissä ajoin, jotta minulla on rauhassa aikaa myhäillä ja nautiskella, vaihtaa verhot, tyynyt ja laittaa vähän koristeita. Olen nimittäin niitä ihmisiä, joiden mielestä joulupäivän jälkeen joulu on ohi ja piste! 

Viimeistään tapanin päivänä kuusi lentää pihalle ja joulukoristeet pakataan säilöön. Yleensä tuolloin myös vaihtuu taas verhot ja muutkin värit kotona ja minä tyttö suuntaan katseen jo kevääseen.

Nii-in, olen päättänyt, että joulun jälkeen alkaa kevättalvi. Tällä tavalla minun elämässäni ei ole minikäänlaista synkkää, pitkää keskitalvea :D

Hyvää joulun odotusta ja hei tonttu-ukot hyppikää!!

Kommentit

Kath

Oii mäki niin rakastan joulua! <3 ja varsinki nyt kun on oma lapsi, joulukin saa ihan uuden merkityksensä! <3 

Raissi
RetroPrinsessa

Lasten kanssa joulu on kyllä kaksin verroin parempaa <3

Ella F.
Siperian Ella

Oi, onpas nättejä, kiitos vinkistä :) Ja muuten meidänkin Ikea reissut on aina kalliimpia kuin ne servietit, joita sinne muka mennään hakemaan.

Raissi
RetroPrinsessa

Mene äkkiä. Nuo voimapaperit loppuu aina ihan sairaan nopeasti :) Ikea on kyllä kumma paikka, kun siellä on niin edullista ja sitten kassalla yhtäkkiä summa onkin jotain ihan käsittämätöntä.

Raissi
RetroPrinsessa

Oih, sellaiset itsetehdyt oiski ihania. Mulla ei vaan kärsivällisyys välttis riitä siihen. Minä oon joskus kuivannut appelsiinikiekkoja ja koristellut paketteja niillä ja kanelitangoilla.

Kommentoi