Juuret piiloon

RetroPrinsessa

Kitty-kotikampaaja täällä taas moikkis! Minulla on juurikasvu ilmaantunut päähän. Yöks. Muutenkin hiusten väri on jotenkin kiilloton ja eloton. Tarttis tehdä jotain..

Kävipä niin, että rakas isäni oli piipahtamassa täällä Helsingissä ja meidän piti käydä kosmetiikkaostoksilla äitini toiveista. Kaupassa muistin (näin peilistä) elottoman tukkani ja painelin väripurkkiosoastolle isä perässäni hipsuttaen. Hetken tuumailtuani nappasin jonkun väripaketin kouraani, jonka kuvittelin olevan lähellä nykyistä sekasotkuraidoituspehkoani. Mallasin väripakettia pääni päälle ja yritin selvittää sattuisiko väri olemaan suht lähellä nykyisiä sävyjäni. Isäni katseli koheltamistani hetken ja tuumasi:

"Et sie Raisa voi sen purkin perusteella valita, sinun pittää kattoa siitä väritupsusta oikia sävy."

"????", tuijotin isääni hetken suu ammollaan, siis oliko tuo MINUN ISÄ, joka äsken puhui??

Isäpä oli reippaana siirtynyt jo väritupsujen luokse ja näköjään myös valinnut sieltä mieluisimman värin:

"Tämä on minun mielestä lähimpänä sinun tukkaa. Kokkeile tätä."

"????", mitä täällä tapahtuu, oonko minä piilokamerassa...

Eihän minulla ollut mitään muuta vaihtoehtoa kuin ottaa se isäni valitsema väri. Olin niin äimänä, että en todellakaan olisi kyennyt enää valitsemaan itse mitään värejä ja toiseksi se isän valinta näytti kyllä hyvältä (ja kolmanneksi, isä myös maksoi sen).

Levitin värin ensiksi juurikasvuun ja annoin vaikuttaa palttiarallaa 15 minuutta. Noita otsaryppyjähän mulla ei sitten oikeasti ole, on vaan huono kamera ja halogeenivalot...

15-20 minuutin jälkeen lätkin loput värit koko päähän ja annoin vaikuttaa hetken. Vaikutusaika kesti sen verran, että sain raivattua itselleni suihkutilan pesuhuoneesta.

Tadaa, valmista tuli ja juurikasvu on poissa. 

Kyllä isä tietää, mikä tyttärelle on parasta. Väri on nimittäin just hyvä. Luonnossa ei kylläkään ole noin punainen kuin näissä kuvissa, mutta hyvä on. 

Kiitos Kitty-kotikampaajan isä.

 

Kommentoi