Kiipeilyä ja kirppistä

RetroPrinsessa

Tänä aamuna lähdimme porukalla roikottamaan fläsää seinälle. Minä en ole käynyt kiipeilemässä pitkään pitkään aikaan, Heidi ei ole käynyt koskaan ja veljeni Lauri on käynyt kiipeilemässä kerran-pari aiemmin. Varsin kokenut remmi oli Jykällä ohjattavana siis. 

Alkuun lämmittelimme hiukan ja kuuntelimme Jykän luentoa kiipeilyn saloista,

jonka jälkeen seurasi demonäytös. Tässä vaiheessa Heidi ja minä katsoimme parhaimmaksi siirtyä vähemmän kalteville seinille.

Lauri taas uhmakkaasti eteni Jykän reittejä, jos ei taidolla, niin voimalla sitten riuhtoi itsensä maaliin.

Kyllä me tytötkin pääsimme ylös saakka, kun vain valitsimme reittimme oikein,

Tässä Heidi-hämähäkin taidonnäyte. 

Tinttara toimi urheiluselostajana:

"Rruunii. Rruunii! Rruunii! Rruunii!"

(Emme päässeet selvyyteen tuon hokeman tarkoitusperistä...)

Pikku plussana tässä sunnuntaikiipeilyssä on samoilla huudeilla klo 11 alkava Veturitallin kirppis. Mukavaa loppuverryttelyä kun kädet ja jalat lötköinä saa laahustella ympäri kirppistä ja tehdä löytöjä. 

Tässäpä muutama mielenkiintoinen näpsäys tämän päivän tarjonnasta:

Jotenkin jälleen kerran oli vähän hiljaista tällä kirppiksellä, sekä myyjien että ostajien suhteen. Lieneekö tuo paikka vähän hankalan kulkumatkan päässä, vai mistä syystä ei ihmiset tunnu sinne eksyvän?

Koska saldomme oli nolla Veturitallin kierroksen jälkeen, päätimme Heidin kanssa pyörähtää vielä Jäähallin kirppiksellä. Jykä ja Late eivät suostuneet enää kirppikselle lähtemään, mutta tiputtivat kuitenkin meidät sinne kotimatkalla. Hyvä niin, sillä ei ollut hukkareissu tälläkään kertaa, etenkään Heidin osalta:

Housut 1€

Haalari 3€

Ihan sairaan hieno mekko 3€

Löysin minäkin sentään jotakin...

Marimekon seksintappaja 3€

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Hienot löydöt - ja millä hinnoilla! Mahtavaa! :)

Raissi
RetroPrinsessa

Kirppikset on parhaita paikkoja shoppailla, koska sinne voi mennä ostoksille silloinkin kun palkka/kotihoidontukipäivä on vielä edessäpäin ;) Ja lähes aina löytää jotakin kivaa.

jatuva

Seksintappaja :DD Mutta joo samaa pohdin iteki ku kerran kävin siellä veturitallilla. Haluaisin mennä myymään kamojani pois, mutta muihin paikkoihin on monen viikon jonot ja paikat menee about heti kun ne tulee myyntiin. Sitten taas veturitalli ammottaa tyhjyyttään, mutta  eipä sinne nyt viitsi mennä myymäänkään kun ostajia oli ehka 4kpl ja myyntipöytiä kolme.. Ehkä ne ei oo markkinoinu itteään tarpeeks hyvin että jengi tietäis siitä.. Hankalaa..

Raissi
RetroPrinsessa

Tuo on niin totta. Jäähallille ei pääse myymään, kuin älyttömällä mäihällä. Veturitallit olisi oiva lisä viikonloppukirppiksille täällä. Harmi kun on niin hiljainen.

jatuva

Jep, toivotaan että se siitä rupeais pian muuttumaan eloisammaksi niin pääsis myymään muutenkin kuin käsittämättömän tuurin ja jatkuvan selaimen päivityksen kautta!

Raissi
RetroPrinsessa

Jep! Peukut pystyyn siis!

 

Kommentoi