Kuppa, kuppa!

RetroPrinsessa

Tinttara sai synttärilahjaksi saippuakuplaputkilon. Kerran Jykä innostui saunassa puhaltamaan muutaman kuplan kokeeksi, mutta sepäs olikin suuren suuri virhe. Neiti sai ihan armottoman halvauksen, pelkäsi kuplia niin, että tärisi, ja huusi niin, että tärykalvot paukkui. Unohedettiin kuplat. Viikonloppuna kun grillailimme pihalla, ajattelin yrittää esitellä kuplia neitoselle uudelleen. Jospa eri ympäristö ja vähän isompi tyttö jo innostuisi asiasta.

"Kato Saana, äitillä on tässä saippuakuplaputkilo. Avataan korkki ja sitten puhalletaan tänne näin", selitin ja puhalsin varovaisesti kuplan, "Ooo, kato kupla, kupla, siellä se leijuu, kupla, kupla".

Saana tuijotti kuplia selvästi vähän jännittyneenä keinun jalkaan tarraten. Puhalsin uudestaan muutaman. Kissa, joka oli myös ulkona, innostui nappailemaan ja poksauttelemaan kuplia. Sehän rupesi tyttöstä naurattamaan ja sai neidinkin hiukan rentoutumaa. Kohta tyttö jo osoitteli sormellaan saippuakuplia ja hihkui "Kuppa, kuppa!".

"Kuppa, kuppa, kuppa, kuppa!" 

Pikkuisen pitää vielä keinun jalasta turvaa hakea, on nuo kuplat sen verran jännittäviä juttuja.

Tuon kuplajäänmurtamisen jälkeen meillä on raikanut aamusta iltaan, aina Tinttaran hereillä ollessa, yhtäjaksoinen laulu:

"Kuppa, kuppa, kuppakuppakuppa. Rrräkä, räkä, rrräkäräkä -kä. Kuppa, kuppa, kuppakuppakuppa..."

Eihän tuo voi olla tarttumatta, kun se raikaa kävelevän soittimen suusta koko ajan ja kaikkialla. Tosin meidän aikuisten versio on hiukan erilainen, yleensä sitä rallatellaan näin:

"Mc kuppa, kuppa housussa, kuppakuppakuppakuppa kuppa housussa. Mc kuppa, kuppa housussa, kuppakuppakuppakuppa kuppa housussa".

 

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Hihi!

Mutta hei onpa jotenkin poikkeuksellisen ihananherttainen piha, hitsi tuossa on jotain, mistä mä ihan hurjasti tykkään! Onko toi teidän oma piha siis? Onko sulla ollut pihapostauksia? Tahtoo pihapostauksia!

Raissi
RetroPrinsessa

KIITOS! Minä nimittäin just kattelin tuota kuvaa ja rupes ihan hävettämään kun tuo piha näyttää niin karulta ja paljaalta. Kaikki kukkaset, saniaiset ja lehdet on vielä puhkeamatta. Mutta sinä ehkä näet tuon paljauden yli :) Kyllä minä varmasti teenkin vielä postauksia tuolta minipihalta kunhan tulee jotain kuvattavaa... Jos minun istutukset nousee, eikä etanat syö niitä :-D

eppunen

Eikä yhtään tarttunut päähän soimaan, jälkimmäinen versio siis :D

Raissi
RetroPrinsessa

Ole hyvä :D

Raissi
RetroPrinsessa

Kuulostaa ihan meijän touhuilta :D Ehkä just tuon takia en oo edes tajunnu antaa tytön kokeilla puhaltaa. Täytyy varmaan ihan testimielessä antaa kokeilla :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikä, tuo jälkimmäienen laulu on niin teitä :D

Heidi

Raissi
RetroPrinsessa

Heh ;)

Kommentoi