Kusipään keksintö

RetroPrinsessa

Saavuimme tiistaina iltapäivällä kotiin. Jo eteisessä hengitystiemme tukki miljoonien banaanikärpästen armeija. Meidän teinipariskuntamme, joka oli aika-ajoin meillä talonvahtina lomamme aikana, oli ilmeisesti unohtanut banaanin viikoksi, pariksi pöydälle. Oikeasti, en ole missään koskaan nähnyt niin paljon pikkukärpäsiä kuin meillä tiistaina. Kärpästen herrana hääri teinipariskunta keittiössä valmistaen meille yllätyspäivällistä, jonka söimme sattuneesta syystä ulkona.

Alkoi aivan järjetön ja järjen vievä kärpästen häätöoperaatio. Ihan ensimmäiseksi tukin kaikki tuuletusaukot, suihkutin purkin Raidia kotiimme ja pakkasin konkkaronkan autoon, jolla pakenimme Ikeaan. Kotiin palatessamme kärpäsiä oli jäljellä ehkä noin puolet, eli edelleenkin muutama miljoona. Jykä metsästi netistä baananikärpästen pyydystysohjeen, jolla saimme pari miljoonaa paskiaista pois päiviltä. Päätimme myös testata kärpäspaperia loppuihin höntiäisiin. 

Virhe, suuri virhe!

En tiiä mitä tuo keltainen mönjä paperissa on, mutta se on jotain ihan kamalaa. Missä lie tuotekehittelyn saralla on menty mönkään, koska siihen ei juurikaan kärpäset tartu, mutta tuo keltainen mönjä tarttuu IHAN JOKA PAIKKAAN. Eikä irtoa sitten millään, ei oikein edes asetonilla. Tuo liimapaperi on suunniteltu niin kieroutuneen ovelasti, että sen voi epähuomiossa luulla saaneensa ripustettua roikkumaan johonkin, mutta heti kun silmä välttä se tippuu ja levittää liimatahnaa kaikkialle. Sen lisäksi, että kädet ovat keltaisessa smegmassa, myös keittiön työtasot ja lattiat ovat tahman peitossa. Yritäpä poistaa smegmatahnaa keittiöluutulla tai paperilla... Kaikki takertuu kiinni tahraan, tahra itsessään taas ei liikahda mihinkään. 

Loppupeleissä homma menee niin, että jollakin palaa hermot totaalisesti liimamöhnäsmegmaan ja se hakee purkin asetonia varastosta ja hinkuttaa tahrat sillä irti tasoista. Lähtihän ne vihdoin, mutta niin lähti kaikki muukin. Voi elämä!

Täällä sitä nyt suunnitellaan tasojen uusimista asetonin katkussa. Sen minä vaan sanon, että silkkaa vittuilua koko kärpäspaperi.

Muuten teinien kodinhoito näytti sujuneen suhteellisen hienosti. Kotona oli imuroitu, ei ollut kaaosta ovella vastassa ja ruoka tuoksui. Illalla tosin nojatessani sohvamme käsinojaan, huomasin sen olevan irti... Kukaan ei tiedä tapahtuneesta luonnollisestikaan mitään. Noo, ei tämä ole mitään kärpäspaperin rinnalla. Ikean 10-vuoden runkotakuu korvaa uuden käsinojan murtuneen tilalle. Se on postissa jo tulossa.

Kukahan nuo meidän laukut taas purkaisi? Minä en voi, koska sormeni ovat liimaantuneet keltaisella smegmalla kiinni näppäimistöön.

"Jykää, heitä sitä asetonia tähän näppikselle, niin pääsen hommiin."

 

 

Kommentit

Ainakin Agrista saa sellaista einiinkusipäistä-kärpäspaperia, sellaisia liuskoja joita voi laittaa esim. ikkunan reunaan. Helppo liimata muuallekin kuin käsiin, hiuksiin, vaatteisiin ja irtoaa ilman asetonia.

Raissi
RetroPrinsessa

Irtoaako ne siitä ikkunastakin, vai koristaako kärpäseraatoteippi ikkunaa vielä joulunakin? :D Tosin, nuo banaanikärpäset ei oleile ikkunoissa.

vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin suosittelen niitä liuskoja. Irtoaa ihan hyvin ikkunasta, lopun liiman saa tolulla tai tms. Pois. Ja öttiäiset jää lousjoihin hyvin kiinni. Meillä on ikkunan lisäksi roskiskaapin ovessa sisäpuolella liuska, kun tykkäävät pirulaiset tunkea kompostiin.

Vinkki nro 2: Haepa siideri ja nauti se mutta jätä sentti lasin pohjalle pöydälle yöksi. Öttiäiset ui diinä aamulla :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin suosittelen niitä liuskoja. Irtoaa ihan hyvin ikkunasta, lopun liiman saa tolulla tai tms. Pois. Ja öttiäiset jää liuskohin hyvin kiinni. Meillä on ikkunan lisäksi roskiskaapin ovessa sisäpuolella liuska, kun tykkäävät pirulaiset tunkea kompostiin.

Vinkki nro 2: Haepa siideri ja nauti se mutta jätä sentti lasin pohjalle pöydälle yöksi. Öttiäiset ui siinä aamulla :)

Kyllä irtoaa ikkunasta, myös sormista. Lisäksi paketissa on useampi liuska ja hintakaan ei aiheuta traumoja. Kuten eräässä mainoksessa sanottiin: käytän itse ja suosittelen!

Raissi
RetroPrinsessa

Tuo biojäteastia on kyllä ihan toivoton tapaus. Pitänee testata niitä liuskoja. Tosin nyt tuntuu, että ei mitään tarttuvaa tähän taloon :D

Vau mikä vauva!

Apua, tota oli aina lapsena mökillä. Kelaa kun muutama alle kymmenvuotias juoksee hiuksensa kiinni tohon rullaan...

Raissi
RetroPrinsessa

Joo, olen kuullut kauhutarinoita. Ois ihan hirveää. 

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Jeap, meillä oli viime vuonna joku aivan käsittämätön kärpäsarmeija yhtäkkiä keittiössä. Siis oikeita kärpäsiä, ei edes noita pieniä. Kukaan ei tajunnut mistä ne ilmestyi, kun missään ei ollut mitään ruokajemmoja, missään ei haissut pahalle, mikään ei viitannut mitenkään siihen että jossakin olisi kärpäsillä hyvä olla. Ja niitä vaan tuli ja tuli ja se oli aivan hirveää. No, pantiin sit just tota hirvitystä pariin eri paikkaan ja kulutettiin Raidia parina päivänä, niin katosivat yhtä nopeasti kuin tulivatkin. Mutta keltainen mähmä jäi. Edelleen yhdessä seinässä on pieni läikkä tuota, kun ei vaan saatu sitä mitenkään pois. Kaikki muut tahrat on kuluneet tasoilta ja kaapinovista, kun niitä hinkattiin joku kaks viikkoa _joka_helevetin_päivä_ muutamaan kertaan, mutta tuo yks se vaan on ja pysyy. En tajua. En. Mutta oon jo luovuttanut :D

Raissi
RetroPrinsessa

Paskatarrapaperi :D

Parempi myöhään (Ei varmistettu)

Vinkiksi vastaisen varalle, niin Kärpäspaskapaperin liimatöhkä lähtee rasvalla, vaikka voinokareella.
T: nimim. Eipä tarvinnut päätä kaljuksi vetäistä.

Kommentoi