Mietinpä vaan...

RetroPrinsessa

Mietinpä vaan, kun yritin taas kerran "herkutella" tummalla, 80% kaakaota sisältävällä suklaalla, että ohan se karmeaa kitkerää paskaa! Ihan sama miten paljon sitä yrittää syödä ja makuun totutella, niin kitkerälle paskalle se vaan maistuu. 

Samalla huomasin myös miettiväni, että kun Kokkikartanon täyteläisen kalakeiton lämmittää mikrossa, saa se koko kämpän haisemaan varpaanvälille.

Ja jos unohtaa pilkotun sipulin leikkuulaudalle, niin hyvin pian kotona löyhkää tukkijätkän kainalo.

Näin syvällisiin yhteiskunnallisesti merkittäviin pohdintoihin kykenee meikäläinen neljän tunnin yöunien jälkeen (ihan itse itseäni valvottaneena).

-Kuitti-

Kommentit

99800 Alaska

Minä olen ihan samaa mieltä! Ainoa millä 80 % tumman suklaan saa alas, on syömällä ensin vaikka pari palaa 92 % tumma suklaata joka on vielä pahemman makuista. Lisäksi toinen suklaa jota en tajua on valkoinen suklaa. Kenen mielestä se oikein on suklaata? Se ei näytä suklaalta, ei maistu suklaalta eikä edes tuoksu suklaalta. Se on suklaata vaan jos kukkakaali on vaan valkoinen parsakaali.

I <3 Marabou.

Raissi
RetroPrinsessa

Voih, minä taas rakastan valkoista suklaata tai mönjää. Ihan parasta! Kuola rupesi valumaan, eikä tuolla tummalla paskalla mitään makeanhimoja taltuteta, todellakaan!

Raissi
RetroPrinsessa

Tai jos söis ekaks pahvia, niin oiskohan tuo tumma suklaa sitten herkkua?? Epäilen. Pahvikin on vähemmän kitkerää kuin tumma suklaa.

99800 Alaska

Jooei. Jos tumma suklaa ei mene kuukauden sokerilakon jälkeenkään, niin ei se herkuksi muutu milloinkaan.

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Ne ihan ohkaiset tummat suklaat (onkohan ne Maraboun?) joissa on minttua ja toisessa appelsiinia on oikeasti hyviä! Mutta ei niillä kunnon suklaahimo kyllä lähde, siihen auttaa vain kunnon tavara :D

Raissi
RetroPrinsessa

Minä oon ihan totaali kyllästynyt siihen minttuun. Lidlissä on sellaista tummaa, jossa on jotain krokanttimururuja, se on suht siedettävää, mutta sitte taas hiilareitakin on enemmän...

99800 Alaska

Jos ne tummat suklaat sulattaisi ja niistä tekisi Rocky Roadeja? Voisiko sitä siinä muodossa syödä?

Yritin kerran hävittää tummat suklaat tekemällä niistä mutakakun. Ei kannata kokeilla. Sitä ei pelastanut edes vaniljajäätelö tai kermavaahto.

Raissi
RetroPrinsessa

Joo, tosi tummasta suklaasta tehty kakku maistuu pehmeälle kitkerälle paskalle :D Ihan karseeta! Eikä niitä rockyroadsejakaan kannata tummalla suklaalla pilata :D

Taylor Walker (Ei varmistettu)

Tarvitset liike- tai henkilökohtainen laina?
Haluatteko jälleenrahoittaa yrityksesi?
Meidän yritys perustuu Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Annamme lainaa henkilö ja yritys 2 % korko vuosittain. Olemme rekisteröity yksityinen yritys, joka antaa lainoja ihmiset/yrityksiä, jotka haluavat päivittää taloudellisen asemansa ympäri maailmaa auttaa, yleensä tarjoamme kiinnitykset, asuntolainojen, auton lainat, hotel lainat, kaupallisia lainoja, rakentaminen lainat, start up - käyttöpääoman lainat, yritysten lainojen ja huono luotto lainat, e.t.c, alhainen korkotaso 2 %. Haluaisimme rahoittaa hankkeita käsillä ja tarjota henkilökohtaisia lainoja, yritys/kumppaneille ja asiakkaille. Ota yhteyttä sähköpostitse lisätietoja:
{ 3067516878@qq.com }
http://3067516878.Wix.com/taylorwalkerloan

Raissi
RetroPrinsessa

Ei kiitos. Noin epätoivoinen en sentään ole ;D ;D

Mä olen taas tumman suklaan kannattaja! Kuppi kahvia ja pala tummaa suklaata ja makean himo on poissa! Ei silti mulla koskaan oikein ole makean himo ollutkaan vaan olen perso suolaisille herkuille! 

Raissi
RetroPrinsessa

Olisinpa minäkin, muttaku ei. Voisin korvata kaikki ateriat leivoksilla, kekseillä ja suklaalla. slurpsis!

Raissi
RetroPrinsessa

Väsyneenä sitä ajattelee mitä sattuu ja nauraa kippurassa just niille kuivimmille jutuille :D

Silkkitassu

Tummasta suklaasta tulee hyvää kun sen sulattaa vaikka mikrossa. Sit siitä tulee vähän kuin vaaleampaa suklaata ja sitä voi syödä.
En tosin mene takuuseen toimiiko se kaikilla tummilla suklailla, mutta minua se on ainakin auttanut akuuteimpaan suklaanhimoon, jota ei pala tummaa suklaata pelasta.

Raissi
RetroPrinsessa

Ei kai tuo kaskymppinen kunttapala edes sula...

Kommentoi