MIKSI aikuiset naiset poseeraavat kuin kävelemään opetteleva lapsi??

RetroPrinsessa

Olenpa tässä jo päivän jos toisenkin pohtinut tuota asiaa, kun olen selaillut näitä päivän asu-postauksia. Monissa kuvissa naiset poseeraavat jalat kierossa. Siis jalat on aseteltu niin, että varpaat sojottavat toisiaan vasten. Miks ihmeessä naiset asettuvat tuohon asentoon? Onko sen tarkoitus näyttää jotenkin söötiltä tai jotain?? Minun mieleen se tuo ennemminkin vähä-älyisen kuin söötin.

Lapset kyllä näyttävät söpöiltä oli ne missä asennossa tahansa, mutta se johtuukin siitä, että he eivät poseeraa. He ovat luonnostaan vaan niin suloisia ;) Mutta, että aikuiset naiset vääntävät jalkansa jengoille ja yleensä vielä kohdistavat katseensa alaviistoon noissa kuvissa. Ihan niinku eivät muka huomais, että hei, tässä nyt otetaan SUN blogiin SUN asusta kuvaa, jonka esittelet SINÄ.

Tuo asia rupes enenevissä määrin minua mietityttämään, joten tänä aamuna päätin kokeilla kyseistä asentoa ihan peilin edessä. Päätin myös kuvata jalkani tuossa asennossa. 

Peilin eteen seisomaan, varpaat väännetään osoittamaan toisiaan vasten ja sitten vain seisotaan niinkuin se olisi maailman luonnollisin asento. Mitä se ei kyllä todellakaan ole: tuntuu hankalalta ja näyttää pösilöltä. Otan kuvan. 

Mitä ihmettä, WAU! Kuvassa näyttäisi olevan ihan jonkun toisen ihmisen jalat, oudon sutjakkaat sellaiset. Miten minä persjalkainen paksureisi voin näyttää noin sutjakkaalta, vaikka kuvakulmakin on ei niin imarteleva??

Nyt minä ymmärrän miksi naiset poseeraavat kuin vähä-älyiset. Alankin tästä eteenpäin seisomaan aina noin, niin jalkani näyttävät hoikemmilta, jee!! Mitä siitä jos jalkoja vähän särkee ja ne lenkuaa, näyttää sentään hoikemmilta ;D

 

Loppuun vielä Saanan päivän asut. Koristeena KALJUPANTA, asia josta vannoin, että sellaista en lapselleni koskaan laita päähän. Siinä se nyt töröttää, onhan se väärän värinenkin, mutta jotenkin vaan niin söötti :)

Kaupunkireissulle puettiin neuletakki.

Kommentit

Kath

Voi luoja, Saana on kyllä varmasti maailman söpöin tyttö! <3 ja tuo neuletakki on ihana! :)

Kath

Niin ja joo, oon ihan miettiny samaa noista jaloista :D ihan luonnotonta touhua!

Raissi
RetroPrinsessa

Kiitos. Onhan se kyllä syötävän suloinen, lähes kaikki vauvat on kyllä minun mielestä ;) Mutta omahan on aina söpöin, kaikkien äitien mielestä ;)

Raissi
RetroPrinsessa

Niin on juu. Mutta käypä testaamassa peilin edessä ;D

Kath

Joo täytyy muuten käydä! :D

Raissi
RetroPrinsessa

Ota kuvaki :)

 

Mimosa

Mulla on tasan yksi selitys tähän jalkojen vääntelyyn: no tietty siksi, että kuka muka osaa seistä jalat suorassa niin kauan kun kuvia otetaan. Ite olen pahimmanlainen jalkojenvääntelijä. En koskaan istu molemmat jalat maassa, harvemmin seison myöskään jalat suorana. Pakko on jotenkin venkuilla. (kenties on vähän levottomat jalat :D)

 

Raissi
RetroPrinsessa

Niin... En kyllä itekään istu koskaan niinku pitäis, mutta jotenki tuo asento... Se vaan on hmm.. hankala :)

Kommentoi