Minimalistinen työpiste olkkariin.

RetroPrinsessa

"Kuule Teini."

"Mmm."

"Sitä vaan tässä mietin, että jos sie pääset sinne lukioon, niin missä sinä sitte opiskelet, ku eihän täällä sinun huoneessa oo tillaa missään? Vaatteita vaan pitkin lattiaa ja kato nyt missä sulla peittoki on? Eihän tänne mahu mihinkään. Mistä ne kirjat pittää ostaa ja mistä sitä tietää, että mitä kirjoja ostetaan ja koska ne ostetaan..."

"Äiti."

"Ja missä sie piät niitä kirjoja sitte? Tuo hyllyki täynnä ties mitä roinaa, et varmasti tiiä puoliakkaan mitä tuossa hyllyssä on. Ihan helvetin pölynenki näköjään. Koskas aattelit siivota? Voisit ruveta kyllä siivoomaan, niin mahtuis ne kirjat sitte tänne ja missä sinä sitte teet niitä tehtäviäki..."

"ÄITI! MULLE EI TARVI OSTAA MITÄÄ KIRJOJA!"

"Häh, ei kirjoja?! Aijotko sinä sitte jonneki steinerlukioon hakia, missä tehhään ite ne kirjat. Mitenkähän se nyt onnistuu, ku et oo käyny peruskoulua siellä ja jaksatko sinä nyt sitte niitä kirjoja ite askarrella, ku ethän sie saa ees itekään omasta käsialasta selvää. Ootko opon kans jutellu siitä, mitä se sano?"

"Eiku, mä tarvin läppärin. En kirjoja, vaan LÄPPÄRIN. Mä todennäköisesti myös kirjoitan sähköisesti sitte."

"Ai tietokonneella yo kirjotukset?! Oikeesti?"

"Oikeesti. Ja voishan se joku työpiste olla ihan jees, mut mä en haluis sitä tänne mun huoneeseeen."

 

Koska lukiohan alkaa ihan just ja poikani kirjoittaa tietokoneella ylioppilaaksi, aion olla ajan hermoilla ja järjestin hänelle työpisteen heti. NYT. Olimme säilöneet vanhan pienen ikean pöydän naapurimme varastoon. Olin sen kyllä jo työkaverilleni luvannut antaa, mutta poikani tietokoneella tehtävät lukio-opinnot ajavat kyllä kaikkien lupausten ohitse. Kannoin pöydän varastosta olkkariin, huijasin mieheni käyttämään minua tuoliostoksilla ("Mitä helvettiä, taas yks tuoli lisää, mikä sua vaivaa?") ja työpiste oli valmis.

Miten näppärä ja kätevä pöytä onkaan,mahtuu täydellisesti juuri tuohon pienelle seinälle. Pöydän saa myös tarpeen vaatiessa levitettyä suuremmaksi.

Nyt on kaikki valmista lukiota varten.

Paitsi se läppäri pitää vielä hankkia.

Tarviikohan Teini muuten reppua?

Kommentit

Amma
Why you little!!

Muista kuitenkin ostaa sille ihan varalle pari lyijykynää (vaikka jollain Ryhmä Hau-teemalla) ja joku kivanhajuinen kumi (esim. mansikka). Jos se kuitenkin tarvii..

Mut tuo tuoli, <3 <3 <3

Raissi
RetroPrinsessa

Ihan loistava idea ;D

Anjuska
Ripaus elämäämme

Nykyaika :D 

Mutta tosiaan, tuo tuoli! Ihana! 

Raissi
RetroPrinsessa

Siinä on myös hyvä istua, yllättävää kyllä :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oon ihan kade teijän Teinille! Mullekin ois kelvannut lukiossa, ois irronnut ehkä parempia arvosanoja :D

Raissi
RetroPrinsessa

Minä niin näytän tämän kommentin sille :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Heips :-) mun teini lukion ekalla ja ostettiin läppäri ja ekan jakson kirjat pari sataa ja nyt toka jakson kirjat satanen, vihkot, kynät, kumit, reppu, eli varaudu helvetinmoiseen rahan menoon kolmen vuoden aikana. :-) ja toistaiseksi teinin numerot laskeneet ku lehmän häntä, mutta onhan tässä vielä 2,5 vuotta aikaa nostaa ja poika sano et jos ei pääse kolmes vuodes niin mennää sit neljäs vuodes läpi :-) aika toiveikas.

T. Annuska

Raissi
RetroPrinsessa

Jiihaa! Täällä Teini suunnittelee vielä bonuksena vaihtarivuotta, niin että voin heittää hyvästit herkkuillallisille ja opetella syömään kaurapuuroa ja jyrsimään kynsiäni :D

Vierailija (Ei varmistettu)

moi ,
Kannustan opiskelemaan vaikka minä joudun omista herkuista ja muista kivoista jutuista luopumaan mutta uskon että teinin opiskeluun panostaminen kannattaa. T.annuska

Raissi
RetroPrinsessa

Ehdottomasti! Juuri näin.

Kommentoi