Näin keskustelet teinin kanssa.

RetroPrinsessa

Teini-ikäisen vanhempien on tärkeää tietää mitä nuoren elämään kuuluu. On hyvä kuunnella ja keskustella nuoren kanssa sekä tutustua hänen kaveripiiriinsä. 

Itse koen olevani vielä suhteellisen nuori teini-ikäisen äiti. Haluan pysyä ajan hermoilla ja tietää mikä on se tämän päivän juttu. On mukavaa, kun poika voi olla ylpeä simpsakasta äidistään, sen sijaan että häpeäisi tätä ja tuntisi hänet ikälopuksi kalkkikseksi. 

Pyrinkin aina vaihtamaan muutaman sanan myös pojan kavereiden kanssa, kun heitä tapaan...

Teini: -ihanaa EUNE kaatu ja bannit koska AFK/Leaving.

KAVERI: - Ai eune kaatu  no voi että.

ÄITI: - Voi ei! Euneko on kaatunu, kävikö pahasti?

TEINI: - Joo, ja ite menin rankedia ja se näky normalina... Koska rankedit ei ollu kiinni enneku menin..

KAVERI: - Juu menin -------------- kanssa rankedia ja se näytti sen normalina, ei tiedetty että servut oli down, no lp...

ÄITI: - Öööö, tuotaaa....

TEINI:  - Leaver suspender tjsp ... ja ei ne afk bannit tuu ekasta afkista.

ÄITI: - Öömm.. NO, OTTAAKOS POJAT PULLAA ?

Kommentit

Kath

Hahaa! :D no hei. jos yhtään lohduttaa, en mäkää vielä ikäloppu oo todellakaan, enkä siltikään tajua tosta yhtään mitään :D

Raissi
RetroPrinsessa

Kiva kuulla, huh :-D

Raissi
RetroPrinsessa

Joo, jotaki ne pelasi. En tajunnut mitään.

Silkkitassu

Puhuvat LoL:sta (League of Legends). :) tosin tolla eune serverillä pelaa vain huonosti englantia puhuvia itäeurooppalaisia. euw on parempi. :)

Raissi
RetroPrinsessa

Juu, juu. Näsäviisaana kysyin pojalta, että Hei miks te pelaatte eunella ku euw on parempi... Oisitpa nähny sen ilmeen :-D Sitten hirveä posmitus, että Hei, se euw kaatuilee ihan koko ajan. Pari mulkaisua sain vielä kaupan päälle.

Kath

Ahahaa ihana oot! :D

Silkkitassu

^_^ hehe... Riot työstää asiaa koko ajan, jotta serveri pysyisi pystyssä, mutta silti euw on vaan parempi. Kovempi taso ja pelaajia sentään ymmärtää, kun englanti on paremmin hallussa.

Raissi
RetroPrinsessa

Tuo kieli mitä nuo puhuu... Onko se edes englantia? ;D

Silkkitassu

:D on siinä paljon englantiakin ja perusnettislangia ja lyhenteitä. Paljon peloteltu anglismi korvaa nuorisomme kielivaraston. Mut sit jos ne alkaa puhua niistä hahmoista niin se ehkä menee enemmän sit pelin "sisäiseen kieleen". Double -, Triple -, Quadra -ja Penta kill = Tietyn lyhyen aikaikkunan sisällä suoritetut perättäiset tapot. Eli jos vaikka saat Triple Kill:n niin olet onnistunut tappamaan kolme vastustajaa peräjälkeen. 

Raissi
RetroPrinsessa

Jee! Kysynkin seuraavaksi, että ootko saanu yhtään triple killiä ;D Poika varmaan tappaa minut katseellaan.

Raissi
RetroPrinsessa

Jos tuolta tieniltä kysytään, niin ehkä ennemminkin rasittava tai nolo ;D Mutta äidillä on hauskaa ja sitä vartenhan lapset (etenkin teini-ikäiset) on, että vanhemmat saa niitä härnätä... Vai miten se meni?

Kommentoi