OLEN LOMALLA!

RetroPrinsessa

Vihdoinkin se alkoi minullakin, LOMA! Pikaisesti kuvaterveiset täältä Ivalon mummilasta ennen mökille lähtöä. Viime lauantaina lähdimme Helsingistä kohti Ivaloa. Jykä, Saana, Päivi-täti ja minä pakkauduimme meidän autoon ja suuntasimme kohti Iisalmea. Iisalmessa yövyimme Dallas-fiiliksissä hotelli Seurahuoneella, jossa sattumuksien kautta meille järjestyi saunaosastolla varustettu sviitti. Kävimme myös tutkailemassa Jykän mummolan, joka on ollut vuosia tyhjillään. Henkeni salpautui useita kertoja kaikkien niiden aarteiden keskellä, mitä vanha talo piti sisällään.

Iisalmesta köröttelimme nuorimman veljeni luokse Rovaniemelle, jossa viihdyimme kolme yötä. Kävimme Angrybirds-puistossa ja testasimme kesäkelkkaradan. Minä vammautin kelkkaradalle eksyttä sopulia laskemalla sen ylitse. Heidi, veljeni avovaimo laski perässäni, ja päätti sopulin kärsimykset laskemalla toistamiseen tämän ylitse. Aika etova tunne muuten ajaa sellaisen pehmeän, elävän olennon päältä.

Eilen saavuimme Ivalon mummilaan. Rantasauna ja kalasoppa oli jo valmiina meitä odottamassa. Kohta pakkaamme auton ja ajelemme Inarijärvelle mökkeilemään. Aurinko paistaa ja ilma on lämmin, mikä on harvinaista näillä leveysasteilla meidän lomamme aikana. Tästä harvinaisuudesta lähdemme laiturin nokalle nyt nauttimaan. Ihanaa kesää sinne ruutujen toiselle puolelle. 

 

Kommentit

Pax
Liikehdintää

Minä haluaisin pelastaa kaikki moiset mummolat! Ihania kuvia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikkis :-)
Kauniita kuvia ja ihania aarteita talo täynnä, nuo kaikki haluaisin raahata kotiin, tuossa talossa oli hyvää tunnelmaa. Mä hyppään huomenna Tampereelle menevään junaan ja sisko siellä oottelee auto käynnissä ja kaasujalkaa jo vipattaa :-) Matkamme jatkuu kohti Kemijärvi Tapionniemi jossa haudoilla käynnit (Isäni, sisarukseni, isovanhemmat, setäni) sieltä Pelkosenniemi Suvanto jossa on rakas mummolamme <3
Rentouttavaa ja kivaa lomaa sinulle ja perheellesi.
Lomatereveisin Annuska

GB (Ei varmistettu)

Hei, onko sinulla tietoa, minkä nimiset ja miltä vuodelta nuo siniset nojatuolit ovat? Meillä mummolan vintillä samanlaiset ja olisi tarkoitus hakea ne pois. :) Ovat todella kauniit.

Kommentoi