Oman elämänsä marimekko...

RetroPrinsessa

Marimekolla on huomiseen saakka ystävämyynnit. Selailin Marimekon sivuja puolihuolimattomasti silkasta uteliaisuudesta, koska minulla ei ole (ei oikeasti ole) aikomustakaan sekoilla siellä tällä kertaa. 

Huomasin, että monissa vaatekuvissa mallilla oli päällään pitkä tunika ja vajaamittaiset housut. Jotenkin tuo yhdistelmä rupesi useamman katselukerran jälkeen näyttämään ihan hauskalta ja erityisen mukavalta. Tässä yksi esimerkki Marimekon sivuilta:

https://www.marimekko.com/fi_fi/tashia-mekko-musta-valkoinen-044117-068

Viime viikonloppuna kiertelin kirppiksiä sekä Tampereella, että Helsingissä. Noilta reissuilta mukaani tarttui vajaamittaiset leveät housut. Tänään taas kiertelimme Lanttilassa. Siellä bongasin ison musta-valkoraitaisen tunikan, jossa oli taskut ja kaikki. Päässäni syttyi lamppu, tästähän minä kokoan marimekkohenkisen asun itselleni yhteensä viidellä eurolla. Ostin tunikan.

Kotiin päästyäni kaivoin tunikan kassista ja intoa väristen puin vajaamittaiset housut jalkaani, vähän ryppyisen tunikan päälleni, kaivoin kaapista vielä uudet kevättennarit jalkaani ja astelin peilin eteen.

MITÄ HELVETTIÄ!? Eihän tämä näytä sinnepäinkään siltä miltä sen pitäisi näyttää.

Ei, vaikka kuinka muikistelisi. Minä näytän sivutaskuineni ja tasaraitoineni ihan ähkystä kärsivältä pygmiltä. Mahtavaa!

Pitäköön Marimekko raitansa, minä en pidä edes kopioita.

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahah voi ei, mun mielestä tää asu on just tosi kiva ja rento! :D Ja jännä kyllä miten muoti toimii, oli tarjolla (lähes) mitä tahansa, kun sitä tarpeeksi kattelee, alkaa se muuttua silmissä hyvältä.

Yhtä sirkusta!

Minusta tuo näyttää ihan kivalta ja hauskalta vapaa-ajan asulta! :)

Mimosa

Toi tunika on ihana!

Raissi
RetroPrinsessa

Minä en kyllä varmaan osaa tuota raitaista käyttää edes kotona. Housujen kanssa en ole vielä menettänyt toivoani :D

Mimosa

Mun ihan lemppareita on just tommoset raitatunikat mustien leggareiden kanssa. Paras työvaate ikinä. 

Andie (Ei varmistettu)

Ethän vain ala pukeutumaan ikinä kokonaan mustaan?
Sinulla on ollut niin ihana värikäs ja räväkkä tyyli,
Tuo mustavalkoinen asu ja sileästi kammatut hiukset näyttävät aika tylsiltä.

Kommentoi