Palleropiiri

RetroPrinsessa

Eilen siis heittäydyimme yltiösosiaalisiksi ja menimme katsomaan millaista on meininki palleropiirissä. Kun saavuimme pikkuisen myöhässä (yllätys, yllätys) paikalle, muut olivat jo piirissä laulelemassa.

Vähän oli vetäjällä laulun vire ja tempo välillä hakusessa, mikä aiheutti pientä hämmennystä kanssalaulajssa. 

Saanan ilme oli ensimmäiset 15 minuuttia kutakuinkin tällainen... Luulen, että meikäläiselläkin naama näytti melkein samalta, sen verran mielenkiintoiselta lauluhetki kuulosti. 

 

Älkää nyt vaan ajatelko, että siinä se jonku musiikkiopiston kasvatti nyt nirsoilee vähän epävireisestä laulusta, e-ei. Minulla ei ole minkäänlaisia musiikillisia lahjoja, oma laulamiseni kuulostaa lähinnä kurkkukipuiselta fasaanilta. Tästä syystä juuri olinkin hiukan ällikällä lyöty, kun jopa minä kuulin, että nyt mennään metsään ja urakalla näiden laulujen kanssa. Saana reppana oli varmaan ihan tyrmistynyt siitä, että joku voi tosiaan laulaa vielä kamalammin kuin äiti ;-)

 

Mutta kun ensi järkytyksestä toivuimme ja lauluhetki oli ohitse, aloimme mekin asettua taloksi. Saana sai heti pikkuisia leikkikavereita. 

Vauvauinnista tuttu lempparipallo löytyi myöskin täältä.

Kaiken kaikkiaan ihan miellyttävä kokemus. Toiset äidit tulivat juttelemaan ja tarina luisti todella luontevasti. Ehkä meidät nähdään palleropiirissä vielä uudestaankin. 

Kotimatkalla Pirpula nukahti ja minä suuntasin lähikaupan kautta lounastreffeille Divaanin ja Starbucksin kanssa. Uuh, olipa makiat treffit. Jos totta puhutaan, niin tuo kahvi olis voinut maistua paremmallekin, mutta kyllähän sen joi.

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

onpas hauska idea tuollainen palleropiiri! Kuka sitä järjestää?

Raissi
RetroPrinsessa

Näitä on pitkin Helsingin kaupunkia eri leikkipuistoissa. Nimi voi olla eri, mutta ajatus sama: Pienten lasten vanhemmat tapaavat toisiaan ja lapset saavat harjoitella sosiaalista kanssakäymistä.

Helsingissä on reilut 70 leikkipuistoa, eli jokaiselle varmaankin löytyy oman kotinsakin läheltä puisto. Ja ainhan kannattaa kierrellä eri puistoissa, niissä kun on erilaista toimintaa ja erilaisia työntekijöitä, asiakkaista puhumattakaan. Googlaa vaikka varhaiskasvatusviraston sivuilta leikkipuistot ;) Toiminta on ilmaista, eikä mitään sitoutumispakkoa ole. 

Raissi
RetroPrinsessa

Itseasiassa laskin juuri, että taitaa olla tasan 70 leikkipuistoa Helsingissä tällä hetkellä.

riik
3h+kasvimaa

joo siis me ei asuta pääkaupunkiseudulla, muuten oliskin kiva :)

Raissi
RetroPrinsessa

Niin just. Miksiköhän en jotenkaan meinaa tajuta, että muutki lukee näitä, ku naapurit :D Onko teidän paikkakunnalla aktiivinen MLL. Heillehän vois ehdottaa palleropiiriä, jos ei vielä ole.

Raissi
RetroPrinsessa

Joo, voiko enempää epäuskoiselta näyttää... Oli kyllä mulla pokassa pietlemistä, kun tyttö istui kuin tatti sylissä tuo ilme naamalla :D

Raissi
RetroPrinsessa

Mitä minä sekoilen... siis PITELEMISTÄ :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.