PARAS vaippa- ja peppupyyhemerkki.

Kaikista suurista suunnitelmistani huolimatta, minusta ei kuoriutunutkaan kestovaippaäitiä. Eipä yllätä minua itteeni… Noh, tämän karun totuuden myönnettyä itselleni, oli aika alkaa metsästämään sitä OIKEAA. Siis juuri oikeaa ja parasta vaippaa. Olemme testanneet kaikki markettien vaipat, ja ehdottomasti PARAS on tässä!20130902_095957.jpgAinoa vaippa, jota suostun neitokaisella käyttämään on tämä NATY. Ilmeisesti ainoastaan S-ryhmän liikkeistä saa tätä merkkiä. Vaan on kuulkaas aivan mahtava vaippa. Ei haise, niinkuin valtamerkkien vaipat tuppaavat tekemään heti yhden pissan ilmaantuessa vaippaan. Ei hiosta, eikä aiheuta punoitusta vauvan herkälle iholle.

Tämä on muutenkin ympäristöystävällisempi vaippa kuin nuo muut, ei sisällä muovia! Vaippa on tehty ilmeisesti maissitärkkelyksestä, jos en ihan väärin ole ymmärtänyt… Hinta on aika samaa luokkaa kuin suurilla vaippamerkeillä, mutta tarjouksesta tätä ei koskaan saa. Siitä syystä tulee ehkä himpun verran kalliimmaksi käyttää. Mutta on kyllä kaiken maksamisen arvoinen. Ja säästöä tulee siitä, kun ei tarvitse sinkkisalvojen eikä talkkien kanssa puljata . Suosittelen kokeilemaan.

Toinen ehdoton suosikkini peppupyyhemarkkinoilla löytyy tästä!

20130902_100143.jpgJa kyllä, olen kokeillut kaikki saatavilla olevat pyyhkeet. Natusanit, Liberot ym. on ihan jees, mutta se HAJU on suorastaan kuvottava. Siis joo, nehän ei periaatteessa haise millekään, mutta kun HAISEE, niin että ihan oksettaa!! Osa pyyhemerkeistä taas on ohuita ja kuivia, joten niiden käyttö on hankalaa. Osaan taas on laitettu tuoksuja, pistäviä sellaisia, jo ajatuskin aiheuttaa kirvelyä iholla.

Sitten löysin nämä huggiesit. Nämäkin S-ryhmän valikoimista. Aivan ihana peppupyyhe, pehmeä, paksu ja sopivan kostea. Tuon beigen tuoksu on oikeastaan puuvillainen. Ihan paras. Noita vihreitä, jotka sisältävät aloe veraa olen löytänyt ainoastaan Viikin prismasta ja ne ovat ihan ehdoton suosikkini. Viikin prismasta löysin myös tuon kotelon, on todella kätevä kassissa.

Onko teillä muilla kokemuksia näistä tai muista merkeistä? Olisi kiva kuulla.

Vielä kuvat meidän mannaryynistä melkein kyykyssä. Tavoistaan poiketen, tänään ei ollut linssiludepäivä 😉

20130831_140003.jpg

Päällä neidillä on Henna kummilta saatu P.O.P:n pipo ja tumput. Huuto.netistä huutamani pilvitakki, näkyy olevan linexin tuotantoa. Housut löysin Rovaniemen kirpparilta.20130831_135913.jpgNäin iloisin tunnelmin toivottelemme hyvää viikonalkua kaikille <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *