RetroPrinsessan pieni oma valtakunta

RetroPrinsessa

Nyt kun meidän pikkuprinsessa on alkanut nukkumaan omassa huoneessaan, päätin että on aika myös sisustaa huone enemmän tyttösen huoneeksi kuin käypäläishuoneeksi. Tokihan siellä vielä on huonekaluja (kuten yksi meidän ruokapöydän tuoleista), jotka myöhemmin huoneesta poistuvat, mutta voivat toistaiseksi siellä olla. Nyt kun neitosella ei vielä ole hirmuisesti rojua ja hän leikkiikin enimmäkseen olohuoneessa, voi kammari olla tällainen.

Tämä huoneen Jykä rakensi ystävän avustuksella taloomme kun muutimme. Tila on lohkaistu olohuoneesta, joka olisi ilman tätä huonetta aivan älytön halli. Huone sinällään ei ole suuren suuri, mutta eipä sitä pieni ihminen kovin valtaisaa huonetta tarvitsekaan. Katsotaan sitten kun hän kasvaa isoksi tytöksi, että sulloudummeko me tähän huoneeseen vai isoveikka...

Seinätarroja...

Kortteja, joita Saana on saanut.

Ruokapöydän tuoli, joka on huputettu yhdellä katasrtofivärjäyssession tuloksella.

Tässä on hyvä imettää ja hyssytellä neitonen unten maille illalla.

Kommentit

M-M

Nuo seinätarrat on ihanat :)

Raissi
RetroPrinsessa

Yllättävää kyllä, minäkin tykkään, vaikka seinätarroihin olenkin jo vähän kyllästynyt.

Lilleri78
Tuttitango

Suloinen huone! Ja taitaa olla hitusen isompi kuin meidän mini lastenhuone. Tuo korttitaulu on kiva idea! Onko siinä pelkkä puukehys + pingoitettu kangas vai onko kankaan takana jotain tukea? Meillä on lastenhuoneessa vielä seinäkoristukset laittamatta ja jotain olisi kiva saada, muttei oikein raaskittaisi porailla hyllyjä tms. sellaista seiniin kun huone on kuitenkin muutostilassa lasten kasvaessa ja käyttötarkoituksen muuttuessa. Mutta kyllä nyt yhden taulukoukun voi aina asentaa ;) Tarrat voisi toimia myös, kivan näköisiä teillä nuo.

Raissi
RetroPrinsessa

Tuo on paksua styroxlevyä, jonka päälle olen vain pingottanut kankaan ja kiinnittänyt nuppineuloilla taakse. Kätevä ja helppo tehdä.

Lilleri78
Tuttitango

Oooo, loistoidea! Helppo tehdä ja kevytkin vielä :)

Raissi
RetroPrinsessa

Ja minun kärsivällisyydellä myös nopeasti valmis :D

Serkku (Ei varmistettu)

Onpa ihan huone. Tarrat on aivan ihanat ja helppo sitten vaihtaa kun sen aika tulee :)

Serkku (Ei varmistettu)

Tarkoitin siis ihana huone :)

Raissi
RetroPrinsessa

Hih, joo ihan huonehan se siinä :D

Taina-täti (Ei varmistettu)

No niin! Ihanasti värejä. Tykkään. :) Ihana matto!!!!! Kivasti vanhaa ja uutta, niin ku mullakin on. Mulla on aina ollu niin ja nyt sitä toitotetaan joka sisustuslehdessä, että pitäis olla vanhaa ja uutta sekaisin. Ja mun mielestä toi sun mukamas katastrofivärjätty tuoli on oivan värinen (sä pelkäät vaan vähän niitä värejä). Siellä on kaveriks keltaista seinällä vaatteen muodossa. niin hyvä on tulos. :) Seinilläkin on ilmeisesti väriä eikä ole valkoiset vai heijastaako värit seinille? Musta varsin söpis huone. Tarratkin kivoja. Kyllä tytön kelpaa :)

Raissi
RetroPrinsessa

Seinät on kyllä ihan lumimaalilla vedetty, että on ihan lumen väriset. Tuo maali vaan on sellaista, joka taittaa valoa vähän eritavalla kuin perusmaali. Itseasiassa oleskelu-ruokailutilan seinät taas eivät ole valkoiset, vaan sävytetyt. Nyt en vaan muista sitä sävyn nimeä...

Taina-täti (Ei varmistettu)

Jännästi taittaa kyllä sitä valoa. Ihan ku olis seinillä sellanen ihan vaalee punainen sävy. Toi mattokin saattaa kivasti heijastaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.