Saana auttaa.

RetroPrinsessa

Minusta on tosi mahtavaa, että tyttäreni on oppinut järjestelemään paikkoja ja touhuamaan pikku kotiaskareita jo ihan pienestä pitäen. Tosin äidillä ja tyttärellä on hiukkasen eri käsitys siitä miten asiat tässä talossa pitäisi tehdä...

Tässä esimerkiksi, Saana on sitä mieltä, että minun tapani viikata pyykit niin että bodyt on yhdessä pinossa, mekkoset toisessa jne, on auttamattoman vanhanaikainen. Hänen mielestään vaatteet viikataan kaappiin asukokonaisuuksittain. Saanaa vähän jo kypsyttää, kun hänen täytyy aina aloittaa pyykkien järjestäminen ihan alusta.

"Kato nyt äiti, ei näitä pyjamia tänne ollenkaan. Aka aka tätätätä agligagli RRRÄKÄ".

Myös tapani survoa kirjat tuohon minihyllyymme, ärsyttää Saanaa. Tyttö on sitä mieltä, että teokset pitää asetella hyllyyn aihepiireittäin. Pirpulainen järjestääkin tuon hyllyn vähintäänkin 15 kertaa päivän aikana.

 

Neitosen mielestä mainoslehtiset on paljon fiksumpaa säilyttää näin, ennemmin kuin läjässä tuossa lootassa. Tällätavalla on paljon kätevämpää löytää juuri se lehtinen, missä oli se lohi tarjouksessa.

 Ei tarvitse kykkiä kontillaan maassa ja tonkia tuskaisena laatikkoa, kun voi ohi kävellessään vain napata tästä haluamansa lehden. Kätevää.

Tässähän ne päivät meillä mukavasti soljuaa, kun molemmille riittää pikku askareita koko ajan.

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

Hahahahahahahaaaa! Saana on niin... blogisisustaja :)

Raissi
RetroPrinsessa

Kyllä vaan varsin hyperaktiivinen blogisisustaja onkin :D Äidillä meinaa välillä pukata vähän hikeä.

Kommentoi