Sunnuntaiajelulla Karkkilassa

RetroPrinsessa

Tänään pakkauduimme autoon ja huristelimme maakuntavierailulle Karkkilaan. Kyseiseen paikkaan emme menneet ainoastaan sen herkullisen nimen vuoksi, vaan siksi, että siellä sijaitsee vintagefanin taivas Retro&Romu.

Meinasin kirjaimellisesti hajota liitoksistani avatessani oven kyseiseen liikkeeseen, kun vastassa oli tämä:

I`m in heaven, I´m in heaven...

 

Maistuisiko kupponen Santosta?

Tai jotakin muuta kahvilaatua?

Pauna jauhojako se oli?

Pitäiskö heittää kaverille tekstari...

Lähtisiköhän joku minun kanssani pulkkamäkeen? Voitais ottaa pikku kisa näillä.

En ihan osaa sanoa mikä biisi tässä on kyseessä, mutta taulu on kyllä sympaattinen.

 

Ooh, nämä vanhat isot valokirjaimet!! Valosysteemit niistä oli poistettu, mutta jos tuonne sisälle laittais vaikka valosarjan.

-Kato miten ihania! Mie kyllä ostan meille tämmösen.

Hidas ja pitkä katse.

-PÖSILÖ!

-Njaah, ei kai sitte vissiin...

Teollisuushenkeä.

Ihan ylisuloinen tuo Tapiovaaran lasten tuoli. Sitä ei oltu hinnoiteltu. Tarjouksn olisi voinut jättää kyllä.

Kunnon retroa.

Oli kyllä näkemisen arvoinen paikka tuo. Suosittelen lämpimästi maakuntamatkailua lähikuntiin. Sieltä voi löytyä vaikka mitä helmiä. Retron&Romun löytää myös facebookista. Sieltä minäkin tämän bongasin. Kun huomasin, että olivat tänään auki, niin tuonnehan sitä oli päästävä.

Putiikkia piti tosi mukava pariskunta, jotka innostuivat kovin tiedosta, että olemme Helsingistä ajaneet vartavasten heidän putiikkiaan katsomaan. Sain myös luvan ottaa paljon kuvia, kun kerroin mihin tarkoitukseen ne tulevat. 

Tässä postauksessa ei ole kyse mistään kaupallisesta yhteistyöstä, enkä hyödy tästä itse mitään muuta kuin hyvän mielen. Halusin ehdottomasti jakaa tämän ihanuuden kanssanne.

Mitäs meille sitten mukaan tarttuikaan...

Minä halusin tämän!!

Mutta joo, olihan se ihan sika iso... Ei sille oikein olisi paikkaa kotoamme löytynyt. Oli se hoitovapaalaisen budjetillekin ehkä pikkaisen suolaisen hintainen (100€).

Jotain ihanaa meille kuitenkin kotiutui. Nimittäin tämä hellyttävä vanhan ajan turkoosin värinen jakkara.

En malta odottaa, että joulu on ohi ja minä pääsen sisustamaan kevään odotusvärit olohuoneeseemme. Tämä jakkara siirtyy sitten sinne. Yksi kevään odotusväreistä on nimittäin turkoosi.

Siihen saakka toimikoon tyttösen törötyspallina keittiössämme.

 

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

Ihania kuvia!

Raissi
RetroPrinsessa

Oli kyllä ihana paikka.

Positiivista

Hei meillä on tollanen ihan samanlainen Alkoholiliikkeen laatikko sohvapöytänä! Tilattiin siihen mittatilauslasi "kanneksi" ja se on i-ha-na. Saa aikaan ihastuneita huokauksia vieraissa ja kyllä minäkin sitä päivittäin ihailen :D

Raissi
RetroPrinsessa

Uskon. Se on kyllä ihan sairaan hieno. Tyttösen lelulaatikoksi suunnittelin sitä. Mutta on se vähän turhan suuri mihinkään nurkkaan laitettava.

Rätti (Ei varmistettu) http://miisamia.vuodatus.net

Voihan ihanuus mikä paikka. Pitäskö oikeen lähtee Raumalta asti ajeleen. Ja törötyspalli on kyllä huikee. Mä oon hakenu tollasta leveempää. ostin kerran lakatut kapeemmat, jotka on ollu meidän keittiön törötyspalleina, tosin pojat on jo liian suuria niillä seisomaan. Pitääpä muutenkin käydä tätä sun Blogia läpi, mitä ihanuuksia löytyy.

Raissi
RetroPrinsessa

Kannattaa käydä katsomassa ne niiden facesivut. Laittavat sinne aina myyntiin roinaa kun saavat haallittua lisää. Kiva kun löysit meidät :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.