Tajuton tyyli vai tyylitajuton

RetroPrinsessa

Tyylikäs nainen. Millainen se on?

Joskus kuulee jotakin ihmistä kuvailtavan esimerkiksi noin, tyylikäs nainen/mies. Minulle siitä tulee heti mieleen sellainen dolcegabbana, YSL ym. merkkivaatteisiin pukeutunut, viimeisen päälle viilattu ihminen, joka käyttää värejä beige, musta, valkoinen ja joskus myös laivaston sininen. Hän käyttää hillitysti koruja, mutta nekin maksavat enemmän kuin osaan edes kuvitella. Hän myös hoidattaa itseään kampaajalla, kosmetologeilla, kynsi- ja ripsistudioissa, sekä käy säännöllisesti treenaamassa personal trainerin avustuksella. Siinäpä minun stereotypiani tyylikkäästä ihmisestä. 

Tuohon kategoriaan ei kovin moni suomalainen mahdukaan. Mitä olemme me kaikki jäljelle jääneet sitten? Tyylittömiä tallukoita vai?

No emme tietenkään. Mielestäni tässä jäljelle jäävässä porukassa on paljon mielenkiintoisempia ja persoonallisempia tyylejä kuin tuo edellä mainitsemani tyylikäs nainen/mies - tyyli. Sanoisinko näin, että omaan silmääni tyyli ja raha eivät todellakaan usein kulje käsikädessä. Usein ihmiset, joilla on älyttömästi rahaa kadottavat itsensä sen kaiken yltäkylläisyyden alle, ja ampuvat helposti niinsanotusti yli. Nimittäin, kaikki mikä maksaa paljon, ei aina ole tyylikästä.

Mielestäni sellainen ihminen on tajuttoman tyylikäs, jonka persoona heijastuu hänen pukeutumisessaan. Siis jotenkin niin, että hän ei edes vaikuta siltä, että olisi käyttänyt kauheasti aikaa aamulla vaatteidensa valitsemiseen, vaan miettinyt ehkä hiukan ja kokeillut muutamaa vaattetta päälleen ja saanut aikaan älyttömän persoonallisen lookin. Ja juuri sellainen hiukan rosoinen, ei niin loppuun saakka viilattu pukeutumistyyli on minun silmääni kiehtovaa.

Ihailen myös ihmisten taitoa käyttää koruja asusteina. Se ei nimittäin ole ihan kamalan helppoa, mutta kun sen taitaa, saa tylsänkin asun näyttämään mielenkiintoiselta ja tyylikkäältä.

Entäs minä itse sitten...Hmm... 

Noh, sen verran voin tyylistäni sanoa, että rakastan värejä. Usein huomaan valitsevani päivän vaatteet värin mukaan. Siis sen mukaan millainen fiilis minulla on.

Tykkään myös sekoittaa värejä ja kuoseja. Minulla ei ole mitään sellaista sääntöä, että yksi värikäs juttu ja loput yksivärisiä. Ei, ei, joskus on vaan niin ihanan energisoivaa sekoittaa kaikkea ja paljon.

Etenkin kesällä vaatetukseni on todella, todella värikästä. Tykkään myös huiveista, jotka pyöräytän pääni ympärille ja kaulakoruista, etenkin puisista ja värikkäistä ja helmistä ja ja...

Tänä keväänä olen myös löytänyt legginssit. Oikeasti. En olisi ikinä, ikinä uskonut survovani jalkojani legginsseihin, mutta niinpäs vain kävi vähän vahingossa ja oih, se oli ystävyyttä ensi hetkestä lähtien. Ne voi pukea myös hameen alle, kun lähtee pyöräilemään. Kätevää, ei vilku pikkuhousut ei.

Maksimekot, niitä minä RAKASTAN!! ja maxihameita myös.

Niinpä niin, tajuton tyyli vai tyylitajuton? Sehän riippuu ihan katsojasta. Loppujen lopuksi sillä ei ole pätkänkään väliä, kunhan vain minä itse viihdyn vaatteissani.

Mikäs se tämän postauksen sanoma voisikaan olla...

Sanonpa näin:

"Pue itsesti iloiseksi, silloin olet kaunis."

Kommentit

Asikaine
Asikaine

Niin söpöt teidän pilvimekot, en kestä! :)

Raissi
RetroPrinsessa

No älä! Ei meinaa raaskia käyttääkään, ku pelkään että haalistuu :D Paitsi Saanalla, koska se käy vielä joku pvä pieneks. Sille voi tehtailla sitten uuden ( tai Sini voi) :D

eppunen

Suorastaan rakastan sun vaatetyyliä.

Raissi
RetroPrinsessa

Oi kiitos, sinä ihana!

Pompeli (Ei varmistettu)

Tyylitajua löytyy. Persoonallinen, ja sopii sinulle :) Oma tyylini on rokimpi, mutta ihailen erilaista pukeutumista. Mikään ei ole kamalampaa kun homogeeninen henkkamaukka-massa, jota valtaosa kadulla vastaan vaeltavista ikävä kyllä edustaa :/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.