Tasapainon löytämisen haasteellisuus

RetroPrinsessa

Hmm.. varmaankin tähän ikään mennessä olisi jo pitänyt löytää tasapaino ja seesteisyys niin oman tyylinsä kuin makunsakin suhteen. Minäpä en ole löytänyt. Tykkään liian paljon ja liian kaikesta, oli kyseessä ruoka, pukeutuminen, sisustus, melkein mikä vaan. Ruoka on yksi elämäni suuri ilon ja nautinnon tuoja. Mikä sen parempaa kuin istua hyvässä seurassa ja maistella erilaisia ihania makuja. Ei monikaan asia mene tuon edelle. Tai no menee muutama juttu, kuten lapset ja ... no, arvaatte varmaan.

Aika ajoin mietin ja toivon, että olisin sellainen ihminen jolle ruoka on vain polttoainetta, välttämätön pysähdys päivään, jotta pysyy liikkeessä. Olisi varmasti ihanaa olla laiha ja hyväkroppainen, tuollainen edellä mainitsemani ihminen varmasti sitä on. Välillä mietin itsekseni, että mikä hitto siinä on, että minun paino ei putoa, vaikka mitä tekisin. Varmaan huono aineenvaihdunta tai jotain... Joo, joo, kyllä se on tämä hedonisti herkkuperse tässä koneen ääressä, se syy.

Teeppä ite-dieettiini jatkukoon taas lomareissun ja synttärikekkereiden jälkeen siis. Jospa se siitä pikkuhiljaa. 

Mutta ei minun pitänyt syömisestäni tänään hölistä, vaan väreistä ja sisustamisesta. Olen varmaankin jo kyllästymiseen asti hokenut kuinka rakastan värejä. Rakastan kyllä, mutta sopivina annoksina. Tässä se tasapainon löytämisen vaikeuteni taas näkyy. Välillä kotimme on ihan musta-harmaa-valkoinen. Menee kuukausi ja minä kyllästyn. Alan lisäämään värejä, ensin vähän värejä, sitten lisää värejä ja lisää ja lisää, kunnes tulee stoppi, ja ryhdyn pikkuhiljaa karsimaan niitä värejä. Hohhoijakka, en hetken rauhaa ole tältä värirumbalta tänäkään keväänä saanut.

Ensin tuli yksi räsymatto, sitten tyynynpäälliset, sen jälkeen värjäsin tuolin päälliset, lisää räsymattoja jne. Oleskelutilan tyynynpäälliset ja värit ovat edelleen mieluisat ja herkulliset, mutta tämä tuolinpäällisrumba alkaa itseänikin jo pikkuhiljaa kyrsimään.

Ekaksi tuli nämä:

Tuossa yksi yö nuo pinkit päälliset alkoivat ahdistamaan ja halusin vähän vaihtelua... Siinä klo 23 silittelin sitten verhoja ja penkinpäällisiä tuoleihin. Lopputuoloksena oli tämä...

Meni pari viikkoa ja nuo pinkit verhot ja päälliset rupesivat silmissäni näyttämään todella tunkkaisilta. Eipä muuta kuin päällisiä vaihtamaan ja verhoja repimään.

Tänään ruokailutila näyttää tältä...

Tämän on pakko johtua lähestyvästä pääsiäisestä, koska ei ikinä, koskaan meillä ole ollut näin paljon keltaista... Oleskelutila näyttää tänään tältä.

Sohvalta nappasin kuvan vielä tuonne ruokailutilaan päin

Huoh. Mitähän huomenna pieni pääni keksii? Varmaankin vetelen seiniin mustaa liitutaulumaalia innoissani, kun sillä tavalla saa kotiin jatkuvasti vaihtuvan taidenäyttelyn. Jiihaa!

Kommentit

Serkku (Ei varmistettu)

Ihan näyttää pääsiäissisustukselta :) Nättiä on !

Raissi
RetroPrinsessa

Täytyy varmaan kohta vaihtaa takaisin ne pinkit, ettei tunne asuvansa tipun persiissä.

eppunen

Viime päivinä ollut taas kamalan itkuisat minun tunnelmat, mutta kyllä tuollaisen sisustuksen keskellä mieli piristyisi kovasti! Ihanan näköistä :)

Raissi
RetroPrinsessa

Voih. Lueskelinkin, että vähän on kurjat fiilikset siellä. Kokeilehan väriterapiaa. Keltainen ja vihreä ovat piristäviä ja eheyttäviä värejä. Ei ole muuten mikään sattuma, että leikkaussalien väriys on vihreä...

Kath

Hyvältä näyttää! :) voih, sit kun oon taas rahoissani (eli en ikinä? ) niin yritän kyllä metsästää erivärisiä verhoja, tyynynpäällisiä yms. Näyttää niin kovalta kun vähän vaihtelee välillä :)

Raissi
RetroPrinsessa

Kyllä se vaan piristää juu. Kannattaa katella huuto.netistä. Sieltä minä metsästä halvalla noita kankaita tyynynpäällisiin.

Raissi
RetroPrinsessa

Hih. Se on minun ystävän tekemä. Saana sai synttärilahjaksi. Mie vähän vaan lainaan sitä ;)

eea (Ei varmistettu) http://tuplajuttu.blogspot.fi/

Onpa teillä ihanan näköistä! :) Todella keväistä.

Raissi
RetroPrinsessa

Kiitos. En ole oikein varma tuosta keltaisesta kuitenkaan... Huoh!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.