Uskaltaisikohan sitä...

RetroPrinsessa

Eilisen väripähkäilyyni kommentoi Finski näin:

"Ei mitaan miettimista, vikan kuvan vaalee on paras. Sulla on todella sievat ja hienonmuotoiset kasvot.Ala peita kauneuttasi tumman tukan varjoon! Sun tukka voisi olla viela lyhyempi niin kauniit piirteet koostuu viela enemman a'la Audrey Hepburn".

Ja arvatkaa vain rupesiko google laulamaan? Meikäläinen istuisi varmasti tällä hetkellä kampaajalla, mikäli ei kohta pitäisi lähteä työkeikalle. Onneksi, onneksi, pitää mennä töihin. Sillä kyllä minun pitää tätä asiaa oikeasti miettiä edes yön yli. Viimeksi nimittäin yläasteikäisenä näin eräällä (sirolla ja kauniilla) tytöllä todella kauniit, lyhyet hiukset. Tulin hiihtolomalla Helsinkiin ja ajattelin, että Helsingissä kaikki kampaajat leikkaavat vain kauniita hiuksia, joten kävelin Itiksessä olevaan kampaamoon, mielessäni siinsi sirot, kauniit. lyhyet hiukset... Se kampaamo taitaa muuten olla vieläkin voimissaan Itiksen yläkerrassa ja sinne voi vain kävellä vihreän valon palaessa...

(Vieläkin rupeaa itkettämään, kun muistelen tätä.) Astuin kampaamosta ulos 1.5 cm:n pituisessa kuontalossa, ja näytin ihan Jukolan Jussilta. Se tunne!!! Kun seuraavana aamuna heräsin, niin ajattelin ensimmäisenä koko jutun olleen painajaista. Olin helpottunut, kunnes peilistä paljastui karu totuus: Tukka oli AIVAN KARMEA! Itkin taas vähän lisää.

Tuon episoidin jälkeen olen vielä aikuisenakin nähnyt painajaista siitä, kuinka kampaaja rouhii tukkani siiliksi, ja minä istun tuolilla saamatta sanaakaan ulos suustani ja tunnen silkkaa pakokauhua.

Tästä syystä minun täytyy miettiä hiusten lyhyeksi leikkaamista kunnolla, perusteellisesti ja hyvin. Haluan myös jonkinlaisen osviittakuvan mahdolliselle kampaajalle mukaan. En myöskään halua ihan kynittyä niskaa. 

Sopisikohan näistä jompi kumpi? 

Tästä tykkään itse kovasti. Väri tosin olisi tämä minun vaalea, kuten eilen päätettiin.

Tämä on vähän pidempi, joten olisikohan turvallisempi?

Minun tuurillani astelen kampaajalta varmaakin tämän näköisenä...

Ja taas itkettää...

Olisiko jollakin muita malliehdotuksia? Ja kannattaako tähän oikeasti edes ryhtyä??

Kuvat googlattu netistä hakusanoilla: lyhyet hiusmallit 2014

Kommentit

maripui

Mä tykkään ekasta enemmän, MUTTA ottaisin tokan. Koska talvi, pimeys, laiskuus ja pituus. Se vois vaan olla ja olis helppo. Ja sit kesätukaks tuo eka, kun on valosampaa ja sitä jaksaa ees vähän siistii aamusin ja laittaa. Ja lyhyt kesätukka<3 

Sitä paitsi, sitte se leikkaaminen ei ehkä tuntuis niin pahalta. Katuminenhan tulee kuitenkin, lyhyen kanssa tulee aina, ennen ku oppii oikeesti tykkää lyhyestä. :D 

maripui

Höpöhöpö, mitä lyhyempi, sen työläämpi. Se pitää aina asetella ja laittaa. Yön jäljiltä saada jotenkin laskeutuu ja suihkun jäljiltä taas jotenki ilmavammaks, kuin vaan liruna roikkumaan. 

Siks mäkin  oon kasvattanut. Ei jaksa sitä lyhyen tukan ikuista laittamista. Tottakai se on helpompi laittaa  kuin pitkä tukka, jos sä lähdet johonkin juhliin. Lyhyessä tukassa ei oo vaihtoehtoja, sä laitat sen samalla tavalla. Pieni määrä jotain mitä vaan ainetta riittää antaa sille tukea. Mut arjessa lyhyt on aina hankalampi. 

eppunen

Tukkaa se vaan on, kyllä se kasvaa! :D tosin toi siilivaihtoehto ei oo kivimmasta päästä, tosin mulle sen leikkasi äiti... Hän on sen jälkeen ollut joka kesä siili kesälomalla helppouden vuoksi ja se sopii hänelle! Ärhm.

Raissi
RetroPrinsessa

Siis minähän olen aina joutunut näkemään järkyttävän duunin tukkani eteen. 40 min päivässä ei oo mitään. Tätä lirua on pakko laittaa, jos haluaa sen näyttävän edes siedettävältä. Niin, että se laittaminen ei ole mikään ongelma meikäläiselle :)

Raissi
RetroPrinsessa

Tuo vaalea on ehkä millisti liian blondi mulle... Tai en tiiä ;)

Raissi
RetroPrinsessa

No mulla on just sellaset lirut. Voi että kun kutkuttais just tuo eka malli...

Silkkitassu

Mä leikkasin tollaseks aikoinani hiukset (olisinko ollut 19), aika lyhyttä siis (mut nopeastihan se kasvaa). Mulla oli hiuksia silloin reippaasti yli olkapäiden. Ja luonnonkiharaa. 
Vietin kyllä paljon enemmän aikaa peilin edessä laittamassa hiuksia ylös töyhdölle, kuin koskaan ennen pitkien hiuksien kanssa. Ennen riitti harjaaminen ja pyyhekuivaus, nyt sit käytin geeliä ja muita hiustuotteita. 

Tässä sit joku kuus vuotta vanha kuva, jossa oon uudelleen vetänyt lyhyeksi, mutta en niin lyhyeks kuin ekassa kuvassa. Eteen piti jäädä jollain millä peittää kasvoja.

Raissi
RetroPrinsessa

Voih, tuo alempi etenkin aivan ihana! Sulla taitaa olla paksut hiukset ja taipuisat? Kyllä minäki ehkä vähän pituutta otsalle haluaisin tai sellaiset haitulat korvien eteen :)

Silkkitassu

Joo. Paksuutta löytyy. Nyt yritän taas kasvattaa hiuksia, mutta E vetelee niitä kyllä siihen malliin että onkohan näistä enää mitään jäljellä.. tough love! :D

Raissi
RetroPrinsessa

Ne on ehkä paras tartuntalelu, mitä vauvat tietää ;D

Silkkitassu

Siis mikä niissä onkin! Enkä osaa pitää hiuksia kiinni, koska en tykkää omasta ulkonäöstäni hiukset kiinni. Tai sellanen löysä ponnari on ihan jees, mut auta armias jos korvat näkyy. Asia ei haitannut lyhyiden hiusten kera, vaan on ilmennyt ainoastaan pitkien hiuksien ollessa kyseessä. 

Raissi
RetroPrinsessa

Minuaki häiritsee jos korvat näkyy, vaikka ei mulla ole edes hörökorvat. Sellainen kireä ponnari on ihan ehdoton nounou.

 

Kommentoi