Uups...

RetroPrinsessa

Ystäväni Laura soitti ja kysyi lähtisinkö hänen kanssaan sisustusbloggaajien kirppistapahtumaan Kiseleffin talolle. Eipä tarvinut kahta kertaa kysyä, kun vedin jo vaatteita niskaani. Ilman sen kummempia miettimisiä päätin ottaa tyttösen raittaissa mukaan... SUUREN, SUURI VIRHE!

Kun saavuimme kymmeneltä paikalle oli talon edessä jo pitkä jono. Voi ei! Kiittelin itseäni ja pyytelin tyttöseltä anteeksi, kun käytin rattaita ihmisaurana jotakin tyhjää nurkkausta etsien. Löysin kuin löysinkin kolon, jonne parkkeerasin rattaat ja jäin kateellisena odottamaan Lauraa, joka innoissaan kyynärpäätaktiikalla teki löytöjä.

Tunge nyt tuonne sitten shoppailemaan...

Jossain vaiheessa Lauralla rupesi käymään alaspäin venyvä naamani ilmeisesti sääliksi, koska hän tuli vaunuparkkiimme ja käski minun survoa itseni ihmismassan läpi tekemään löytöjä. Tein pikaisen kyynärpäätaktiikka pyörähdyksen muutamaan pöytään ja sain kynsin hampain revittyä meillekin pari ihanuutta.

Kas tässä:

Ilopilleri haitulan huoneen lattiaan. Tingitty hinta 10 €.

Tampellan verhopari. Tingitty hinta 13 €. Nyt meni muuten olkkarin väritys vähän uusiksi näiden verhojen ansioista. Vihreät ja punaiset karkkityynyt ovat jo siirtyneet toisiin huoneisiin...

Haitulan huoneeseen sienitaulu ja sen pariksi muutama kortti, yhteensä 16 €.

Arvatkaa mitä olen täällä loppupäivän tehnyt? Juu-u, silittänyt ja vaihdellut verhoja, tyynynpäällisiä ja mattoja ja ja...

Kommentit

-Heidi (Ei varmistettu)

Vitsi, olisin kans niin halunnu päästä tuolle kirppikselle. Olis vain tullu täältä vähän kirpparireissulle hintaa :)

Raissi
RetroPrinsessa

Arvaa ahistiko katella vankkuriparkissa, kun ihmiset tungeksivat ympärillä käsissään kaikkea ihanaa...

Satsu (Ei varmistettu) http://ruusutorppa.blogspot.fi/

Sä olet parantumaton!

Raissi
RetroPrinsessa

Oiskohan tähän jotakin lääkitystä...

Satsu (Ei varmistettu) http://ruusutorppa.blogspot.fi/

Jotain oikein vahvaa ;)

Raissi
RetroPrinsessa

Kyllä, jotain vaikutuksiltaan lobotomian kaltaista ;D

Kommentoi